Kunci Gitar Anggun Pramudita - Ampas Kelopo

Transpose:
Capo fret 1

Intro : Em D Am Em
        Am C D Em
        Em D Am Em
        Am C D Em  

Em       D       Am        Em
sengojo isun.. nutup moto ati
Am           C     D           Em
makne sing keenget nong awak riko
Em        D         Am            Em
bengene riko.. wong hang nggawe loro
Am       C          D       Em
saiki ngarep ngarep mbaleni roso..

D                 Am
isun ibarat ampas kelopo
     D        Bm          Em
mari di peres sing di kanggokno..

Reff :
 Em                              D
  serune riko sing nduwe.. rumongso..
 Am            C                    Em
  arep nguripi.. cerito hang wis sirno..
 Em                         D
  gampange riko mari.. ngeloro..
 Am              C            D      Em
  nyacak njugeri.. welas hang wis musno..

Musik : Am  C D  Em
        Am  C D  Em

Em        D         Am            Em
bengene riko.. wong hang nggawe loro
Am       C          D     Em    Em
saiki ngarep ngarep mbaleni roso..

D                 Am
isun ibarat ampas kelopo
     D        Bm          Em
mari di peres sing di kanggokno..

Reff :
 Em                              D
  serune riko sing nduwe.. rumongso..
 Am            C                    Em
  arep nguripi.. cerito hang wis sirno..
 Em                         D
  gampange riko mari.. ngeloro..
 Am              C            D      Em
  nyacak njugeri.. welas hang wis musno..

 Em                              D
  serune riko sing nduwe.. rumongso..
 Am            C                    Em
  arep nguripi.. cerito hang wis sirno..
 Em                         D
  gampange riko mari.. ngeloro..
 Am              C            D      Em
  nyacak njugeri.. welas hang wis musno..

         D   Bm           Em
 mergo welase.. wis sing ono..
         D   Bm           C Bm Em
 mergo welase.. wis sing ono..

Chord Anggun Pramudita - Ampas Kelopo


Lihat semua :
  • Chord Anggun Pramudita
  •