Kunci Gitar Anggun Pramudita - Kowe Ngilang

Transpose:
Original chord dari G

Intro : C E Am A
        Dm..Fm..G..

C                 C7
roh.. siji angenanku..
            F
biso urip bareng selawase
        G
susah seneng karo kowe..

 C                    C7
ojo.. kowe nganti dolanan..
              F
terus kowe ngilang..
                  G
mergo saiki sayangku temenan..

     Em          Am
mugo terus langgengo..
           Em          Am
janji kowe bakal tak jogo..
       F
sabendinane dongaku..
           G
kowe bakal dadi jodoku..

Reff :
            C         E        Am  A
 yo mung sliramu gawe atiku tenang..
        Dm          F
 esem guyumu sing gawe..
         G
 saben bengiku kelingan

         C         E          Am  A
 janjiku bakal bahagiakne dirimu..
   F
 kowe sing tak kanti..
        G                 C
 tulung imbangi perasaan iki..

Musik : C E Am A
        Dm..Fm..G..

 C                    C7
ojo.. kowe nganti dolanan..
              F
terus kowe ngilang..
                  G
mergo saiki sayangku temenan..

     Em          Am
mugo terus langgengo..
           Em          Am
janji kowe bakal tak jogo..
       F
sabendinone dongaku..
           G
kowe bakal dadi jodoku..

Reff :
            C         E       Am  A
 yo mung sliramu gawe atiku tenang..
        Dm          F
 esem guyumu sing gawe..
         G
 saben bengiku kelingan

         C         E          Am  A
 janjiku bakal bahagiakne dirimu..
   F
 kowe sing tak kanti..
        G                 C
 tulung imbangi perasaan iki..

            C         E       Am  A
 yo mung sliramu gawe atiku tenang..
        Dm          F
 esem guyumu sing gawe..
         G
 saben bengiku kelingan

         C         E          Am  A
 janjiku bakal bahagiakne dirimu..
   F
 kowe sing tak kanti..
        G                 C
 tulung imbangi perasaan iki..
-------------- ===ORIGINAL CHORD=== --------------
Intro : G B Em E Am..Cm..D.. G G7 roh.. siji angenanku.. C biso urip bareng selawase D susah seneng karo kowe.. G G7 ojo.. kowe nganti dolanan.. C terus kowe ngilang.. D mergo saiki sayangku temenan.. Bm Em mugo terus langgengo.. Bm Em janji kowe bakal tak jogo.. C sabendinane dongaku.. D kowe bakal dadi jodoku.. Reff : G B Em E yo mung sliramu gawe atiku tenang.. Am C esem guyumu sing gawe.. D saben bengiku kelingan G B Em E janjiku bakal bahagiakne dirimu.. C kowe sing tak kanti.. D G tulung imbangi perasaan iki.. Musik : G B Em E Am..Cm..D.. G G7 ojo.. kowe nganti dolanan.. C terus kowe ngilang.. D mergo saiki sayangku temenan.. Bm Em mugo terus langgengo.. Bm Em janji kowe bakal tak jogo.. C sabendinone dongaku.. D kowe bakal dadi jodoku.. Reff : G B Em E yo mung sliramu gawe atiku tenang.. Am C esem guyumu sing gawe.. D saben bengiku kelingan G B Em E janjiku bakal bahagiakne dirimu.. C kowe sing tak kanti.. D G tulung imbangi perasaan iki.. G B Em E yo mung sliramu gawe atiku tenang.. Am C esem guyumu sing gawe.. D saben bengiku kelingan G B Em E janjiku bakal bahagiakne dirimu.. C kowe sing tak kanti.. D G tulung imbangi perasaan iki..

Chord Anggun Pramudita - Kowe Ngilang


Lihat semua :
  • Chord Anggun Pramudita
  •