Kunci Gitar Anggun Pramudita - Tresno Tangis (Versi Jaranan)

Transpose:
Intro : C C7
        C Dm Em F
        Am Em F G

    C                     C7
tresno tangis ning njero atiku
      F                   G
yen kelingan esem lan guyonanmu
   Em                    Am
tansah eling aku ning sliramu
     F                 G
kangene ati iki pingin ketemu..

    C                  C7
kebukak atiku krungu kabarmu
         F                G
aku mung iso ndongakne sliramu
    Em                   Am
sak tenane nangis ning batinku
      F                   G
tak lakoni nganti ikhlas atiku..

Reff :
     F                    G
 mungguh mlayu ning awang-awang
         Em                      Am
 tanpo biso nyanding bisone mung nyawang
         F                    G
 tumetes deres eluhku opo tresno pancen
            C
 kudu ra nduweni..

Int. F G Em Am
     F G C

  C                    C7
kebukak atiku krungu kabarmu
         F                G
aku mung iso ndungakne sliramu
    Em                   Am
sak tenane nangis ning batinku
      F                   G
tak lakoni nganti ikhlas atiku..

Reff :
     F                    G
 mungguh mlayu ning awang-awang
         Em                      Am
 tanpo biso nyanding bisone mung nyawang
         F                    G
 tumetes deres eluhku opo tresno pancen
            C
 kudu ra nduweni..

 Int. F G C

     F                    G
 mungguh mlayu ning awang-awang
         Em                      Am
 tanpo biso nyanding bisone mung nyawang
         F                    G
 tumetes deres eluhku opo tresno pancen
            C
 kudu ra nduweni..

Outro : F G C..
Facebook
Twitter

Chord Anggun Pramudita - Tresno Tangis (Versi Jaranan)


Lihat semua :
  • Chord Anggun Pramudita
  •