Kunci Gitar Ader Negro ft. Anggun Pramudita - Ngapurane Aku

Transpose:
Intro : Am Dm Em Am F E..

Am
wis cukup semene
 G
angen kekarepanku
F             E
ngarepke.. sliramu..
Dm
nalikane semono
Am
kowe tau ngucap
       F
ngucap setyo
      G         Am  E
setyo kang sulistyo..

Am
trenyuh ati iki
  G
tumetes eluh ning pipi
 F
eling rikolo semono
   E
janjimu ora ngeliyo..
Dm
aku nganti ora
     Am
nyongko lan ra ngiro
      F          G         Am
yen saiki kowe duweke wong liyo..

Int. Am G Dm Am
     Dm Am F E Am..

Reff :
 G                   C
 aduh kangmas ngapuranen aku..
         Dm          E         Am
 wis ngliyakke setyo sing tak ucapke..
 G                 C
 kasunyatane iki dadi pepestiku
        E                  Am     E
 mugo kangmas enggal entuk gantiku..

Am
trenyuh ati iki
  G
tumetes eluh ning pipi
 F
ileng rikolo semono
   E
janjimu ora ngeliyo..
Dm
aku nganti ora
     Am
nyongko lan ra ngiro
      F          G         Am
yen saiki kowe duweke wong liyo..

Int. Am G Dm Am
     Dm Am F E Am..

Reff :
 G                   C
 aduh kangmas ngapuranen aku..
         Dm          E         Am
 wis ngliyakke setyo sing tak ucapke..
 G                 C
 kasunyatane iki dadi pepestiku
        E                  Am     E
 mugo kangmas enggal entuk gantiku..

 G                   C
 aduh kangmas ngapuranen aku..
         Dm          E         Am
 wis ngliyakke setyo sing tak ucapke..
 G                 C
 kasunyatane iki dadi pepestiku
        E                  Am     E
 mugo kangmas enggal entuk gantiku..
        E                    Am
 mugo kangmas enggal entuk.. gantiku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Em Am Bm Em
        C B..

Em
wis cukup semene
 D
angen kekarepanku
C             B
ngarepke.. sliramu..
Am
nalikane semono
Em
kowe tau ngucap
       C
ngucap setyo
      D         Em  B
setyo kang sulistyo..

Em
trenyuh ati iki
  D
tumetes eluh ning pipi
 C
eling rikolo semono
   B
janjimu ora ngeliyo..
Am
aku nganti ora
     Em
nyongko lan ra ngiro
      C          D         Em
yen saiki kowe duweke wong liyo..

Int. Em D Am Em
     Am Em C B Em..

Reff :
 D                   G
 aduh kangmas ngapuranen aku..
         Am          B         Em
 wis ngliyakke setyo sing tak ucapke..
 D                 G
 kasunyatane iki dadi pepestiku
        B                  Em     B
 mugo kangmas enggal entuk gantiku..

Em
trenyuh ati iki
  D
tumetes eluh ning pipi
 C
ileng rikolo semono
   B
janjimu ora ngeliyo..
Am
aku nganti ora
     Em
nyongko lan ra ngiro
      C          D         Em
yen saiki kowe duweke wong liyo..

Int. Em D Am Em
     Am Em C B Em..

Reff :
 D                   G
 aduh kangmas ngapuranen aku..
         Am          B         Em
 wis ngliyakke setyo sing tak ucapke..
 D                 G
 kasunyatane iki dadi pepestiku
        B                  Em     B
 mugo kangmas enggal entuk gantiku..

 D                   G
 aduh kangmas ngapuranen aku..
         Am          B         Em
 wis ngliyakke setyo sing tak ucapke..
 D                 G
 kasunyatane iki dadi pepestiku
        B                  Em     B
 mugo kangmas enggal entuk gantiku..
        B                    Em
 mugo kangmas enggal entuk.. gantiku..

Chord Ader Negro ft. Anggun Pramudita - Ngapurane Aku


Lihat semua :
  • Chord Ader Negro
  • Chord Anggun Pramudita
  •