Kunci Gitar Anggun Pramudita - Cerito Tresno

Transpose:
Intro : C G Am G
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G

    C       G          Am   Em
wes setahun anggenku pacaran
  F            Em         Dm
karo kowe sing tak sayang sayang
 Em                     Am
amergo kahanan nglakoni cinta terlarang
        Dm             G
kowe ro aku urip bebarengan..

  C     G          Am   Em
saikine wes dadi cerito
  F       Em          Dm
kowe arep dirabi wong liyo
 Em                     Am
amergo wong tuo ketutup kerlipe dunyo
         Dm                  G
kudu tak terimo masio atiku loro..

Reff :
           C                 G
 yo mung kowe seng tak tresnani
           Am         Em
 mung kowe ono njero ati
         F            C
 sliramu sing tak enteni
          Dm       G
 nganti tumekane pati..

         C         G
 cintaku tulus kepadamu
          Am        Em
 sayangku hanya dirimu
      Dm          Am
 aku akan setia menunggu
           G          C
 sampai ke ujung waktuku..

C                 G
 sak tenane atiku ra bakal lilo
Am                  Em
 nek kowe dijodohno karo wong liyo
F                C
 senajan awakku iki wes kadung tresno
Dm                  G
 masio jare ra direstui wong tuwo..

C               G
 bener aku iki anak'e wong kere
Am                         Em
 sing tak duwe mung tresno opo anane
F                   C
 tapi cintaku tulus mung kanggo kowe
Dm                G
 selawase cintaku mung kanggo kowe sayang..

Musik : C......
        C G Am Em
        F C Dm G

  C         G        Am  Em
saikine wes dadi cerito
  F       Em          Dm
kowe arep dirabi wong liyo
 Em                     Am
amergo wong tuo ketutup kerlipe dunyo
         Dm                 G
kudu tak terimo masio atiku loro.. howohoo..

Reff :
           C                 G
 yo mung kowe seng tak tresnani
           Am         Em
 mung kowe ono njero ati
         F            C
 sliramu sing tak enteni
          Dm       G
 nganti tumekane pati..

         C         G
 cintaku tulus kepadamu
          Am        Em
 sayangku hanya dirimu
      Dm          Am
 aku akan setia menunggu
           G          C
 sampai ke ujung waktuku..

           C                 G
 yo mung kowe seng tak tresnani
           Am         Em
 mung kowe ono njero ati
         F            C
 sliramu sing tak enteni
          Dm       G
 nganti tumekane pati..

         C         G
 cintaku tulus kepadamu
          Am        Em
 sayangku hanya dirimu
      Dm          Am
 aku akan setia menunggu
           G          C
 sampai ke ujung waktuku..

C                 G
 sak tenane atiku ra bakal lilo
Am                  Em
 nek kowe dijodohno karo wong liyo
F                C
 senajan awakku iki wes kadung tresno
Dm                  G
 masio jare ra direstui wong tuwo..

C               G
 bener aku iki anak'e wong kere
Am                         Em
 sing tak duwe mung tresno opo anane
F                   C
 tapi cintaku tulus mung kanggo kowe
Dm                G                 (C)
 selawase cintaku mung kanggo kowe sayang..

Outro : C.....

Chord Anggun Pramudita - Cerito Tresno


Lihat semua :
  • Chord Anggun Pramudita
  • Chord Remix
  •