Kunci Gitar Retha Wantoro - Awu Awu (Jalur Bebas)

Transpose:
Capo fret 4

Intro : C Em F G
        C Em F G C

C                     Dm
remuk ati iki.. yen kelingan neng kowe..
G                          C
sing tak tresnani.. jebule malah ngapusi..
Em                      Am
jarene mung aku.. sing ono neng atimu..
        D                     G
neng nyatane.. kowe mung awu awu..

C                            Dm
tresno sing tak jogo.. saiki wis ora guno..
G                         C
kowe wis cidro.. kepencut karo wong liyo..
Em                    Am
netes eluh iki.. gawe teles neng pipi..
        D                      G
neng nyatane.. kowe wis ra peduli..

Reff :
        C                 Em
 manise janjimu.. manis koyo esemmu..
         F                        G
 neng buktine.. rasane kok koyo peru..
       C                   Em
 opo kurang sayang.. opo kurang tresno
          F                               G
 kowe wis ngilang.. ninggal brenyeh neng dodo..

 Em                           Am
 dimar kurung sing cemantol.. neng njero ati
     F        G              C
 padangono atiku sing peteng iki..

Musik : C Em F G
        C Em F G C

C                     Dm
remuk ati iki.. yen kelingan neng kowe..
G                          C
sing tak tresnani.. jebule malah ngapusi..
Em                      Am
jarene mung aku.. sing ono neng atimu..
        D                     G
neng nyatane.. kowe mung awu awu..

C                            Dm
tresno sing tak jogo.. saiki wis ora guno..
G                         C
kowe wis cidro.. kepencut karo wong liyo..
Em                    Am
netes eluh iki.. gawe teles neng pipi..
        D                      G
neng nyatane.. kowe wis ra peduli..

Reff :
        C                 Em
 manise janjimu.. manis koyo esemmu..
         F                        G
 neng buktine.. rasane kok koyo peru..
       C                   Em
 opo kurang sayang.. opo kurang tresno
          F                               G
 kowe wis ngilang.. ninggal brenyeh neng dodo..

        C                 Em
 manise janjimu.. manis koyo esemmu..
         F                        G
 neng buktine.. rasane kok koyo peru..
       C                   Em
 opo kurang sayang.. opo kurang tresno
          F                               G
 kowe wis ngilang.. ninggal brenyeh neng dodo..

 Em                           Am
 dimar kurung sing cemantol.. neng njero ati
     F        G              C
 padangono atiku sing peteng iki..
     F        G              C
 padangono atiku sing peteng iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E G#m A B
        E G#m A B E

E                     F#m
remuk ati iki.. yen kelingan neng kowe..
B                          E
sing tak tresnani.. jebule malah ngapusi..
G#m                     C#m
jarene mung aku.. sing ono neng atimu..
        F#                    B
neng nyatane.. kowe mung awu awu..

E                            F#m
tresno sing tak jogo.. saiki wis ora guno..
B                         E
kowe wis cidro.. kepencut karo wong liyo..
G#m                   C#m
netes eluh iki.. gawe teles neng pipi..
        F#                     B
neng nyatane.. kowe wis ra peduli..

Reff :
        E                 G#m
 manise janjimu.. manis koyo esemmu..
         A                        B
 neng buktine.. rasane kok koyo peru..
       E                   G#m
 opo kurang sayang.. opo kurang tresno
          A                               B
 kowe wis ngilang.. ninggal brenyeh neng dodo..

 G#m                          C#m
 dimar kurung sing cemantol.. neng njero ati
     A        B              E
 padangono atiku sing peteng iki..

Musik : E G#m A B
        E G#m A B E

E                     F#m
remuk ati iki.. yen kelingan neng kowe..
B                          E
sing tak tresnani.. jebule malah ngapusi..
G#m                     C#m
jarene mung aku.. sing ono neng atimu..
        F#                    B
neng nyatane.. kowe mung awu awu..

E                            F#m
tresno sing tak jogo.. saiki wis ora guno..
B                         E
kowe wis cidro.. kepencut karo wong liyo..
G#m                   C#m
netes eluh iki.. gawe teles neng pipi..
        F#                     B
neng nyatane.. kowe wis ra peduli..

Reff :
        E                 G#m
 manise janjimu.. manis koyo esemmu..
         A                        B
 neng buktine.. rasane kok koyo peru..
       E                   G#m
 opo kurang sayang.. opo kurang tresno
          A                               B
 kowe wis ngilang.. ninggal brenyeh neng dodo..

        E                 G#m
 manise janjimu.. manis koyo esemmu..
         A                        B
 neng buktine.. rasane kok koyo peru..
       E                   G#m
 opo kurang sayang.. opo kurang tresno
          A                               B
 kowe wis ngilang.. ninggal brenyeh neng dodo..

 G#m                          C#m
 dimar kurung sing cemantol.. neng njero ati
     A        B              E
 padangono atiku sing peteng iki..
     A        B              E
 padangono atiku sing peteng iki..

Chord Retha Wantoro - Awu Awu (Jalur Bebas)


Lihat semua :
  • Chord Remix
  • Chord Retha Wantoro
  •