Kunci Gitar Fire Amanda - Podo Karepe (Remix)

Transpose:
F            G
Gusti yen pancen iki
Em         Am
u..wes dalane..
    Dm        G          C
tak trimo.. karo mesem wae..

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

   C      G          Am
mbiyen.. aku nduwe roso tresno..
  Dm               G
nanging.. saikine uwes bedo..
 Em                    Am
kowe.. wes karo wong liyo..
    Dm         G      C
senajan loro tapi ora popo..

    C            G         Am
wes tak colne lehmu karo kae..
    Dm                      G
wes tak losne lehmu milih kae..
    Em                  Am
tak ikhlasne masio loro dewe..
  Dm         G         C
mugo Gusti paringi dalane..

    F        G
seh podo senenge..
    Em       Am
seh podo sayange..
Dm          G         C
nanging.. ketutup gengsine..

    F        G
seh podo karepe..
Em           Am
seh podo butuhe..
  Dm      G         C
nanging.. seh gede egone..

Reff :
 F             G
 tresno sing tenanan
 Em           Am
 nyatane mung kelaran
 Dm        G         C
 kudu.. trimo kenyataan..

 F            G
 Gusti yen pancen iki
 Em         Am
 u..wes dalane
     Dm        G          C
 tak trimo.. karo mesem wae..

Musik : C....
        C G Am F
        C G F..G-G
        C G Am F
        C G F..G-G C..
        
    C         G          Am
wes tak colne lehmu karo kae..
    Dm                      G
wes tak losne lehmu milih kae..
    Em                  Am
tak ikhlasne masio loro dewe..
  Dm         G         C
mugo Gusti paringi dalane..

    F        G
seh podo senenge..
    Em       Am 
seh podo sayange
Dm          G         C
nanging.. ketutup gengsine..

    F        G
seh podo karepe..
    Em       Am
seh podo butuhe..
  Dm      G        C
nanging.. seh gede egone..

Reff :
 F             G
 tresno sing tenanan
 Em           Am
 nyatane mung kelaran
 Dm        G         C
 kudu.. trimo kenyataan..

 F            G
 Gusti yen pancen iki
 Em         Am
 u..wes dalane
     Dm        G          C
 tak trimo.. karo mesem wae..

 F             G
 tresno sing tenanan
 Em           Am
 nyatane mung kelaran
 Dm        G         C
 kudu.. trimo kenyataan..

 F         G
 Gusti yen pancen iki
 Em         Am
 u..wes dalane
     Dm        G          C
 tak trimo.. karo mesem wae..
      Dm G        C
 ngelio... rosoku neng kowe..
 
   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

G            A
Gusti yen pancen iki
F#m        Bm
u..wes dalane..
    Em        A          D
tak trimo.. karo mesem wae..

Intro : G A F#m Bm
        Em A D..

   D      A          Bm
mbiyen.. aku nduwe roso tresno..
  Em               A
nanging.. saikine uwes bedo..
 F#m                   Bm
kowe.. wes karo wong liyo..
    Em         A      D
senajan loro tapi ora popo..

    D            A         Bm
wes tak colne lehmu karo kae..
    Em                      A
wes tak losne lehmu milih kae..
    F#m                 Bm
tak ikhlasne masio loro dewe..
  Em         A         D
mugo Gusti paringi dalane..

    G        A
seh podo senenge..
    F#m      Bm
seh podo sayange..
Em          A         D
nanging.. ketutup gengsine..

    G        A
seh podo karepe..
F#m          Bm
seh podo butuhe..
  Em      A         D
nanging.. seh gede egone..

Reff :
 G             A
 tresno sing tenanan
 F#m          Bm
 nyatane mung kelaran
 Em        A         D
 kudu.. trimo kenyataan..

 G            A
 Gusti yen pancen iki
 F#m        Bm
 u..wes dalane
     Em        A          D
 tak trimo.. karo mesem wae..

Musik : D....
        D A Bm G
        D A G..A-A
        D A Bm G
        D A G..A-A D..
        
    D         A          Bm
wes tak colne lehmu karo kae..
    Em                      A
wes tak losne lehmu milih kae..
    F#m                 Bm
tak ikhlasne masio loro dewe..
  Em         A         D
mugo Gusti paringi dalane..

    G        A
seh podo senenge..
    F#m      Bm..
seh podo sayange
Em          A         D
nanging.. ketutup gengsine..

    G        A
seh podo karepe..
    F#m      Bm
seh podo butuhe..
  Em      A        D
nanging.. seh gede egone..

Reff :
 G             A
 tresno sing tenanan
 F#m          Bm
 nyatane mung kelaran
 Em        A         D
 kudu.. trimo kenyataan..

 G            A
 Gusti yen pancen iki
 F#m        Bm
 u..wes dalane
     Em        A          D
 tak trimo.. karo mesem wae..

 G             A
 tresno sing tenanan
 F#m          Bm
 nyatane mung kelaran
 Em        A         D
 kudu.. trimo kenyataan..

 G         A
 Gusti yen pancen iki
 F#m        Bm
 u..wes dalane
     Em        A          D
 tak trimo.. karo mesem wae..
      Em A        D
 ngelio... rosoku neng kowe..
Facebook
Twitter

Chord Fire Amanda - Podo Karepe (Remix)


Lihat semua :
  • Chord Fire Amanda
  • Chord Remix
  •