Kunci Gitar Anggun Pramudita - Mergo Ra Mungkin

Transpose:
♫ Capo di fret 4

Intro : C G Am Em
        F C G C….

C             G
 ku sadari, awakku iki..
 Am                Em
ora pantes nggo.. kowe..
F                C
 koyo langit lan bumi
G                C
 ra bakal dadi siji..

C                  G
 yen koyo ngene, dadi dalane
   Am             Em
ku ikhlas nglilakane..
F                   C
 kowe nyanding wong liyo
G                C
 mugo mugo we bahagia..

Reff :
 C           G
  cerito iki.. ndang diakhiri
 Am            Em    F
  aku wes ra kuat.. ati..
   G             C     G
 kowe mblenjanji janji..

 C                 G
  mergo ra mungkin.. ku ngunduh lintang
 Am                Em      F
  sing ono ning nduwur.. langit..
   G        C       G
 nuruti kekarepanmu..
 F  C            C
    jelas ra mungkin..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G C….

C             G
 sing jaluk kowe jo nganti
    Am              Em
mengharapkanku kembali
F           C
 lorone ati iki..
G                  C
 wes ono sing nambani..

Reff :
 C           G
  cerito iki.. ndang diakhiri
 Am            Em    F
  aku wes ra kuat.. ati..
   G             C    G
 kowe mblenjanji janji..

 C                 G
  mergo ra mungkin.. ku ngunduh lintang
 Am                Em      F
  sing ono ning nduwur.. langit..
   G        C      G
 nuruti kekarepanmu..
 F  C            C
    jelas ra mungkin..

 C           G
  cerito iki.. ndang diakhiri
 Am            Em    F
  aku wes ra kuat.. ati..
   G             C    G
 kowe mblenjanji janji..

 C                 G
  mergo ra mungkin.. ku ngunduh lintang
 Am                Em      F
  sing ono ning nduwur.. langit..
   G          C     G
 nuruti kekarepanmu..
 F  C            C
    jelas ra mungkin..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E B C#m G#m
        A E B E..

E             B
 ku sadari, awakku iki..
 C#m               G#m
ora pantes nggo.. kowe..
A                E
 koyo langit lan bumi
B                E
 ra bakal dadi siji..

E                  B
 yen koyo ngene, dadi dalane
   C#m            G#m
ku ikhlas nglilakane..
A                   E
 kowe nyanding wong liyo
B                E
 mugo mugo we bahagia..

Reff :
 E           B
  cerito iki.. ndang diakhiri
 C#m           G#m   A
  aku wes ra kuat.. ati..
   B             E     B
 kowe mblenjanji janji..

 E                 B
  mergo ra mungkin.. ku ngunduh lintang
 C#m               G#m     A
  sing ono ning nduwur.. langit..
   B        E       B
 nuruti kekarepanmu..
 A  E            E
    jelas ra mungkin..

Musik : E B C#m G#m
        A E F#m B E..

E             B
 sing jaluk kowe jo nganti
    C#m             G#m
mengharapkanku kembali
A           E
 lorone ati iki..
B                  E
 wes ono sing nambani..

Reff :
 E           B
  cerito iki.. ndang diakhiri
 C#m           G#m   A
  aku wes ra kuat.. ati..
   B             E    B
 kowe mblenjanji janji..

 E                 B
  mergo ra mungkin.. ku ngunduh lintang
 C#m               G#m     A
  sing ono ning nduwur.. langit..
   B        E      B
 nuruti kekarepanmu..
 A  E            E
    jelas ra mungkin..

 E           B
  cerito iki.. ndang diakhiri
 C#m           G#m   A
  aku wes ra kuat.. ati..
   B             E    B
 kowe mblenjanji janji..

 E                 B
  mergo ra mungkin.. ku ngunduh lintang
 C#m               G#m     A
  sing ono ning nduwur.. langit..
   B          E     B
 nuruti kekarepanmu..
 A  E            E
    jelas ra mungkin..

Chord Anggun Pramudita - Mergo Ra Mungkin


Lihat semua :
  • Chord Anggun Pramudita
  •