Kunci Gitar Agos Kotak ft. Lek Dahlan - Wani Rabi

Transpose:
Intro : G C..Am G F..G..

C          G         Am       Em
suwe tenan aku ngenteni.. nganti..
  F              C     G
petugas KUA uwis ganti..
C           G        Am     Em
pancen jodo akeh dalane.. koyo..
    F                 C  G
ceritane aku ketemu kowe..

Dm             C
u..dan grimis ora uwis uwis
          Dm
kantongku kosong dompetku mlompong
       C
ra iso nongkrong..

Dm              C
co..cok metu ngomah golek becot
            Dm
pas neng prapatan kowe papasan
         G               C
malah njerit.. mbok kiro demit..

Reff :
               C
 santai sing tenang
     G           Am
 aku asli wong lanang..
     G            F
 yen mung trimo garangan
                 G
 tak tendang glempang..

               C
 penting jo sambat
        G        Am
 mengko bibaran ijab..
     G               F
 yen mung trimo ping papat
           G                 (C)
 aku sih kuat.. kon angkat angkat..

Musik : C G Am Em
        F..C G
        C D G C G

Dm             C
u..dan grimis ora uwis uwis
          Dm
kantongku kosong dompetku mlompong
       C
ra iso nongkrong..

Dm              C
co..cok metu ngomah golek becot
            Dm
pas neng prapatan kowe papasan
         G               C
malah njerit.. mbok kiro demit..

Reff :
               C
 santai sing tenang
     G           Am
 aku asli wong lanang..
     G            F
 yen mung trimo garangan
                 G
 tak tendang glempang..

               C
 penting jo sambat
        G        Am
 mengko bibaran ijab..
     G               F
 yen mung trimo ping papat
           G                  C 
 aku sih kuat.. kon angkat angkat..

               C
 santai sing tenang
     G           Am
 aku asli wong lanang..
     G            F
 yen mung trimo garangan
                 G
 tak tendang glempang..

               C
 penting jo sambat
        G        Am
 mengko bibaran ijab..
     G               F
 yen mung trimo ping papat
           G                  F  G C
 aku sih kuat.. kon angkat angkat..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D G..Em D C..D..

G          D         Em       Bm
suwe tenan aku ngenteni.. nganti..
  C              G     D
petugas KUA uwis ganti..
G           D        Em     Bm
pancen jodo akeh dalane.. koyo..
    C                 G  D
ceritane aku ketemu kowe..

Am             G
u..dan grimis ora uwis uwis
          Am
kantongku kosong dompetku mlompong
       G
ra iso nongkrong..

Am              G
co..cok metu ngomah golek becot
            Am
pas neng prapatan kowe papasan
         D               G
malah njerit.. mbok kiro demit..

Reff :
               G
 santai sing tenang
     D           Em
 aku asli wong lanang..
     D            C
 yen mung trimo garangan
                 D
 tak tendang glempang..

               G
 penting jo sambat
        D        Em
 mengko bibaran ijab..
     D               C
 yen mung trimo ping papat
           D                  G
 aku sih kuat.. kon angkat angkat..

Musik : G D Em Bm
        C..G D
        G A D G D

Am             G
u..dan grimis ora uwis uwis
          Am
kantongku kosong dompetku mlompong
       G
ra iso nongkrong..

Am              G
co..cok metu ngomah golek becot
            Am
pas neng prapatan kowe papasan
         D               G
malah njerit.. mbok kiro demit..

Reff :
               G
 santai sing tenang
     D           Em
 aku asli wong lanang..
     D            C
 yen mung trimo garangan
                 D
 tak tendang glempang..

               G
 penting jo sambat
        D        Em
 mengko bibaran ijab..
     D               C
 yen mung trimo ping papat
           D                 (G)
 aku sih kuat.. kon angkat angkat..

               G
 santai sing tenang
     D           Em
 aku asli wong lanang..
     D            C
 yen mung trimo garangan
                 D
 tak tendang glempang..

               G
 penting jo sambat
        D        Em
 mengko bibaran ijab..
     D               C
 yen mung trimo ping papat
           D                  C   D G
 aku sih kuat.. kon angkat angkat..
Facebook
Twitter

Chord Agos Kotak ft. Lek Dahlan - Wani Rabi


Lihat semua :
  • Chord Agos Kotak
  • Chord Lek Dahlan
  •