Kunci Gitar Agos Kotak - Nyawang Polahmu (ft. Bu Dendy)

Transpose:
Capo fret 5

Intro : Am G Am..
        F G C..
        Dm C G..
        Dm C E..

Am    G   Am
nelongso uripku..
  F        G            C  E
saben dino nyawang polahmu..
Am      G      Am
keronto ronto atiku..
   F         G           C  E
mergo kowe tego ninggal aku..

Dm  C     G 
 a..ku ngelu.. 
Dm     C   E
 mikir awakmu..

  Am                F
sepurane aku wis ngapusi awakmu
   C                   G
mergo aku khilaf kenal wong luwih ayu
 Am                  F
aku uwis ngerti piye perasaanmu
 C                  G
isuk awan bengi aku ra iso turu..

Am               F
sakjane aku isih tresno sliramu
C                   G   
mergo awakmu kurang gati ning aku
 Am                  F
aku koyo ngene mergo galau atiku
 C                   G
ayo bebarengan noto urip karo aku..

Reff :
 F      G  C-G/B-Am-G
  sedih atiku..
 F      G       C
  krono kelakuanmu..
 F     G          C  -G/B-Am-G
  tego men kowe karo aku..
 F    G        C
  khianati tresnoku..

Musik : F G C-G/B-Am-G
        F G C..
        F G C-G/B-Am-G
        F G C..

Dm  C     G 
 a..ku ngelu.. 
Dm     C   E
 mikir awakmu..

  Am                F
sepurane aku wis ngapusi awakmu
   C                   G
mergo aku khilaf kenal wong luwih ayu
 Am                  F
aku uwis ngerti piye perasaanmu
 C                  G
isuk awan bengi aku ra iso turu..

Am               F
sakjane aku isih tresno sliramu
C                   G   
mergo awakmu kurang gati ning aku
 Am                  F
aku koyo ngene mergo galau atiku
 C                   G
ayo bebarengan noto urip karo aku..

Reff :
 F      G  C-G/B-Am-G
  sedih atiku..
 F      G       C
  krono kelakuanmu..
 F     G          C  -G/B-Am-G
  tego men kowe karo aku..
 F    G        C
  khianati tresnoku..

 F      G  C-G/B-Am-G
  sedih atiku..
 F      G       C
  krono kelakuanmu..
 F     G          C  -G/B-Am-G
  tego men kowe karo aku..
 F    G        C
  khianati tresnoku..
 F    G            C
  khianati tresno..ku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm C Dm..
        Bb C F..
        Gm F C..
        Gm F A..

Dm    C   Dm
nelongso uripku..
  Bb       C            F  A
saben dino nyawang polahmu..
Dm      C      Dm
keronto ronto atiku..
   Bb        C           F  A
mergo kowe tego ninggal aku..

Gm  F     C 
 a..ku ngelu.. 
Gm     F   A
 mikir awakmu..

  Dm                Bb
sepurane aku wis ngapusi awakmu
   F                   C
mergo aku khilaf kenal wong luwih ayu
 Dm                  Bb
aku uwis ngerti piye perasaanmu
 F                  C
isuk awan bengi aku ra iso turu..

Dm               Bb
sakjane aku isih tresno sliramu
F                   C   
mergo awakmu kurang gati ning aku
 Dm                  Bb
aku koyo ngene mergo galau atiku
 F                   C
ayo bebarengan noto urip karo aku..

Reff :
 Bb     C  F-C/E-Dm-C
  sedih atiku..
 Bb     C       F
  krono kelakuanmu..
 Bb    C          F  -C/E-Dm-C
  tego men kowe karo aku..
 Bb  C        F
  hianati tresnoku..

Musik : Bb C F-C/E-Dm-C
        Bb C F..
        Bb C F-C/E-Dm-C
        Bb C F..

Gm  F     C 
 a..ku ngelu.. 
Gm     F   A
 mikir awakmu..

  Dm                Bb
sepurane aku wis ngapusi awakmu
   F                   C
mergo aku khilaf kenal wong luwih ayu
 Dm                  Bb
aku uwis ngerti piye perasaanmu
 F                  C
isuk awan bengi aku ra iso turu..

Dm               Bb
sakjane aku isih tresno sliramu
F                   C   
mergo awakmu kurang gati ning aku
 Dm                  Bb
aku koyo ngene mergo galau atiku
 F                   C
ayo bebarengan noto urip karo aku..

Reff :
 Bb     C  F-C/E-Dm-C
  sedih atiku..
 Bb     C       F
  krono kelakuanmu..
 Bb    C          F  -C/E-Dm-C
  tego men kowe karo aku..
 Bb  C        F
  hianati tresnoku..

 Bb     C  F-C/E-Dm-C
  sedih atiku..
 Bb     C       F
  krono kelakuanmu..
 Bb    C          F  -C/E-Dm-C
  tego men kowe karo aku..
 Bb  C        F
  hianati tresnoku..
 Bb  C            F
  hianati tresno..ku..
Facebook
Twitter

Chord Agos Kotak - Nyawang Polahmu (ft. Bu Dendy)


Lihat semua :
  • Chord Agos Kotak
  •