Kunci Gitar Agos Kotak - Bojomu Semangatku

Transpose:
Intro : C...G-G [4x] 
        C

C                 G
lur tulung ngapuranen aku
 F           G
atas kelakuanku..
 C              G
aku seneng karo bojomu
       F             G
seng dadi penyemangatku..

    F            G
bojomu nggodoni aku
     F             G
bendino ngejak ketemu..

Reff :
 C             G
 bojomu kuwi semangatku
     F              G
 nggarai nikmat urepku
    C                   G
 nyapo ket mbiyen ora kenal aku
         F                G
 malah saiki wes dadi bojomu..

  F              G
 aku.. tambah ngelu..
    F            G
 krono.. kelakuanku...
            C..
 kegodo bojomu..u..u..u..

 C              G
aku amung menungso lugu
        F            G
ra sengojo kenal bojomu..
C              G
bojomu kuwi pancen ayu
       F           G
senengane njaraki aku..

    F            G
bojomu nggodoni aku
     F             G
bendino ngejak ketemu..

Reff :
 C             G
 bojomu kuwi semangatku
     F              G
 nggarai nikmat urepku
    C                   G
 nyapo ket mbiyen ora kenal aku
         F                G
 malah saiki wes dadi bojomu..

  F              G
 aku.. tambah ngelu..
    F            G
 krono.. kelakuanku...
            C..
 kegodo bojomu..u..u..u..

Musik : C G F G
        C G F G
        F G F G..

Reff :
 C             G
 bojomu kuwi semangatku
     F              G
 nggarai nikmat urepku
    C                   G
 nyapo ket mbiyen ora kenal aku
         F                G
 malah saiki wes dadi bojomu..

 C             G
 bojomu kuwi semangatku
     F              G
 nggarai nikmat urepku
    C                   G
 nyapo ket mbiyen ora kenal aku
         F                G
 malah saiki wes dadi bojomu..

  F              G
 aku.. tambah ngelu..
    F            G
 krono.. kelakuanku...
            C..
 kegodo bojomu..u..u..u..
Facebook
Twitter

Chord Agos Kotak - Bojomu Semangatku


Lihat semua :
  • Chord Agos Kotak
  •