Chord Kunci Gitar Lek Dahlan - Sedelo Maneh

Transpose:

Chord Lek Dahlan - Sedelo Maneh

Intro : Am Dm G C E….

Am                   Dm
wis maleh ganti eluh geteh
 G                   C
ati seneng tatu dadi perih
F                      Dm
karep nyanding karo sliramu
     Dm                     E
mung endah sedelo koyo kembange turu..

Int. F-F E-E Am E….

Am                      Dm
katresnan sing suwe tak bangun
  G                 C
pisah selawase gawe bingung
F                 Dm
ibarat rogo tanpo balung
  Dm                  E
lemes demes sepo koyo wong linglung..

Reff :
          Dm               G
 sedelo maneh.. awake dewe rabi
            C    Em   Am
 nanging ngopo kowe lungo..
           Dm               E
 ninggalke aku.. gawe selawase..
   Am  A
 dewe..

         Dm                    G
 umpomo Gusti.. paring sakitik wektu
      C             Em   Am
 biso nyanding karo sliramu
         Dm                 E 
 aku wis lilo.. mugo tenang ning.. 
   Am  E
 kono..

Am                      Dm
katresnan sing suwe tak bangun
  G                 C
pisah selawase gawe bingung
F                 Dm
ibarat rogo tanpo balung
  Dm                  E
lemes demes sepo koyo wong linglung..

Musik : Am Dm G C F Dm E..

      Dm        G            C -G/B Am
tak dongakne dek.. tak dongakne..
Dm       E           Am      A
 awakmu tenang ning alam kono..
   Dm        G           C  -G/B Am
sepurane dek.. rung bisa nggawe
Dm                      E
senengmu naliko gandeng aku..

Reff :
          Dm               G
 sedelo maneh.. awake dewe rabi
            C    Em   Am
 nanging ngopo kowe lungo..
           Dm               E
 ninggalke aku.. gawe selawase..
   Am  A
 dewe..

         Dm                    G
 umpomo Gusti.. paring sakitik wektu
      C             Em   Am
 biso nyanding karo sliramu
         Dm                 E 
 aku wis lilo.. mugo tenang ning.. 
   Am  A
 kono..

          Dm               G
 sedelo maneh.. awake dewe rabi
            C    Em   Am
 nanging ngopo kowe lungo..
           Dm               E
 ninggalke aku.. gawe selawase..
   Am  A
 dewe..

         Dm                    G
 umpomo Gusti.. paring sakitik wektu
      C             Em   Am
 biso nyanding karo sliramu
         Dm                 E 
 aku wis lilo.. mugo tenang ning.. 
   Am E Am
 kono..
Lihat semua :
  • Chord Lek Dahlan




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status