Kunci Gitar Lek Dahlan Feat. Loerah Tegoeh - Padu Geden (Jangan Gedek)

Transpose:
Intro : C Em Am A Dm 
        F..G….

C                 Em
Wes tak trimo.. senajan loro..
Am      A        Dm
nandang urip.. susah neng ndeso..
F          G
dirasani.. tonggo-tonggo..

C             Em
Nanging ati.. kudu wani..
Am    A         Dm
ora ngerti.. takdire Gusti..
    F
ojo nganti susah..
      G
yakin iso bungah..

Reff :
 C        Em
 Tu..long mbok..
            Am
 yen bab konco suwi-suwi..
 A                     Dm
  sing uwes ndang gage disusuki..
          F
 ben ra podo ngrasani..
  G
 elek.. apik.. kabeh uripku..

 C       Em         Am
 Kan..ti wareg mangani jangan gedek..
 A           Dm
  sabar iku ono watese..
          F          G       C
 tulong jogo lambene oo padu geden..

Musik : C Em F..
        C Em F G
        Am G F G..

C             Em
Nanging ati.. kudu wani..
Am   A           Dm
ora ngerti.. takdire Gusti..
    F
ojo nganti susah..
      G
yakin iso bungah.. (ho'a ho'e)

Reff :
 C        Em
 Tu..long mbok..
            Am
 yen bak konco suwi-suwi..
 A                     Dm
  sing uwes ndang gage disusuki..
          F
 ben ra podo ngrasani..
  G
 elek.. apik.. kabeh uripku..

 C       Em         Am
 Kan..ti wareg mangani jangan gedek..
 A           Dm
  sabar iku ono watese..
          F           G      C
 tulung jogo lambene oo padu geden..

 C        Em
 Tu..long mbok..
            Am
 yen bak konco suwi-suwi..
 A                     Dm
  sing uwes ndang gage disusuki..
          F
 ben ra podo ngrasani..
  G
 elek.. apik.. kabeh uripku..

 C       Em         Am
 Kan..ti wareg mangani jangan gedek..
 A           Dm
  sabar iku ono watese..
          F           G      C
 tulong jogo lambene oo padu geden..

Chord Lek Dahlan Feat. Loerah Tegoeh - Padu Geden (Jangan Gedek)


Lihat semua :
  • Chord Lek Dahlan
  • Chord Loerah Tegoeh
  •