Kunci Gitar Lek Dahlan feat. Mas Odiq - Prasetyo

Transpose:
Capo ♪ fret 4

         F       G           Em   Am
 senajan akeh.. ati sing wis teko..
    Dm        G             C    C7
ora bakal.. biso ganti wong liyo..
         F           G       Em   Am
tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
    Dm         G          C  G
selawase.. nganti tekan pati..

C       G      Am
jan..ji su..ci wi..ngi..
    F                   G
tak ucap ora mung ono lathi..
C     G       Am
a..ti ra.. ngapu..si..
    F
wis kebak rasane
         G
po maneh ganti liyane..

Dm                         Am
yen loro ndang mrene nyendero..
      F               G
ati keiris.. yen kowe nangis..
Dm                    Am
mulo sak iki pun khawatir..
          F               G
mung siji kowe.. sing ono ing pikir..

Reff :
         F       G           Em   Am
 senajan akeh.. ati sing wis teko..
     Dm        G             C
 ora bakal.. biso ganti wong liyo..
          F           G       Em   Am
 tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
     Dm         G          C
 selawase.. nganti tekan pati..

Musik : Am..Em..Dm..Am..
        F G C G..

C     G       Am
a..ti ra.. ngapu..si..
    F
wis kebak rasane
         G
po maneh ganti liyane..

Dm                         Am
yen loro ndang mrene nyendero..
      F               G
ati keiris.. yen kowe nangis..
Dm                    Am
mulo sak iki pun khawatir..
          F               G
mung siji kowe.. sing ono ing pikir..

Reff :
         F       G           Em   Am
 senajan akeh.. ati sing wis teko..
     Dm        G             C
 ora bakal.. biso ganti wong liyo..
          F           G       Em   Am
 tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
     Dm         G          C  C7
 selawase.. nganti tekan pati..

         F       G           Em   Am
 senajan akeh.. ati sing wis teko..
     Dm        G             C
 ora bakal.. biso ganti wong liyo..
          F           G       Em   Am
 tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
     Dm         G          C
 selawase.. nganti tekan pati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

        A       B           G#m  C#m
senajan akeh.. ati sing wis teko..
    F#m       B             E    E7
ora bakal.. biso ganti wong liyo..
         A           B       G#m  C#m
tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
    F#m        B          E  B
selawase.. nganti tekan pati..

E       B      C#m
jan..ji su..ci wi..ngi..
    A                   B
tak ucap ora mung ono lathi..
E     B       C#m
a..ti ra.. ngapu..si..
    A
wis kebak rasane
         B
po maneh ganti liyane..

F#m                        C#m
yen loro ndang mrene nyendero..
      A               B
ati keiris.. yen kowe nangis..
F#m                   C#m
mulo sak iki pun khawatir..
          A               B
mung siji kowe.. sing ono ing pikir..

Reff :
         A       B           G#m  C#m
 senajan akeh.. ati sing wis teko..
     F#m       B             E
 ora bakal.. biso ganti wong liyo..
          A           B       G#m  C#m
 tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
     F#m        B          E
 selawase.. nganti tekan pati..

Musik : C#m..G#m..F#m..C#m..
        A B E B..

E     B       C#m
a..ti ra.. ngapu..si..
    A
wis kebak rasane
         B
po maneh ganti liyane..

F#m                        C#m
yen loro ndang mrene nyendero..
      A               B
ati keiris.. yen kowe nangis..
F#m                   C#m
mulo sak iki pun khawatir..
          A               B
mung siji kowe.. sing ono ing pikir..

Reff :
         A       B           G#m  C#m
 senajan akeh.. ati sing wis teko..
     F#m       B             E
 ora bakal.. biso ganti wong liyo..
          A           B       G#m  C#m
 tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
     F#m        B          E  E7
 selawase.. nganti tekan pati..

         A       B           G#m  C#m
 senajan akeh.. ati sing wis teko..
     F#m       B             E
 ora bakal.. biso ganti wong liyo..
          A           B       G#m  C#m
 tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
     F#m        B          E
 selawase.. nganti tekan pati..
Facebook
Twitter

Chord Lek Dahlan feat. Mas Odiq - Prasetyo


Lihat semua :
  • Chord Lek Dahlan
  • Chord Mas Odiq
  •