Kunci Gitar Lek Dahlan - Jogo Benik (Los Dol 2)

Transpose:
Intro : G D/F# Em D
        C..Cm..D...

G              -D/F# Em  
ke..lingan neng endi-endi gonjengan..
Am                 D
ra duwe isin motor kentekan bensin..
G                    Em   
te..lung taun bareng delok karnaval..
Am                  D
bandemi siter gatel dirubung uler..

        Am
tak ati-ati
              G
saben dolan sore wis tak ajak bali
  Am                       G
sadaro benikmu.. wis tak jogo..

           Am
biyen mung dakon
            G
saiki senengmu dolanan balon
    Am                     D
aku sing berjuang nanging awakmu..
        G
milih garangan..

Reff :
   C                         G
 tulung yen pancen awakmu ngajak pisahan
         Am              D
 balekne duitku naliko pacaran..
        C                  G          
 gawe tuku pulsa bakso lan mie…ayam..
      Am                    D
 mbok kiro golek duit wi gampang..

  C                      G
 aturke ngapuroku marang wong tuomu
           Am                    D
 malam minggu boten meleh tindak mriku
        C                 G
 gowo jajan bubur ngobrolake…tandur..
   Am                      D
 mugo akur ndang dirabi syukur..
        G
 ra isi nganggur.. (hekkk.. yaa...)

Musik : (spoke)
       Em         Bm
        Gusti.. kulo..
                    C
        nyuwun kuat ati..
            D         G    Em
       nglampahi loro ning ati..
       Bm C G Am..D..

G             Em
demi kowe aku wis cuti ngarit..
Am
dolan moh ngepit
      D
clono tak gawe sempit..

           Am
biyen mung dakon
            G
saiki senengmu dolanan balon
    Am                     D
aku sing berjuang nanging awakmu..
        G
milih garangan..

Reff :
   C                         G
 tulung yen pancen awakmu ngajak pisahan
         Am              D
 balekne duitku naliko pacaran..
        C                  G          
 gawe tuku pulsa bakso lan mie ayam..
      Am                    D
 mbok kiro golek duit wi gampang..

  C                      G
 aturke ngapuroku marang wong tuomu
           Am                    D
 malam minggu boten meleh tindak mriku
        C                 G
 gowo jajan bubur ngobrolake tandur..
   Am                      D
 mugo akur ndang dirabi syukur..
        G       Em
 ra isi nganggur..
   Am                      D
 mugo akur ndang dirabi syukur..
              G
 ra mblending nganggur..

Chord Lek Dahlan - Jogo Benik (Los Dol 2)


Lihat semua :
  • Chord Lek Dahlan
  •