Kunci Gitar Lek Dahlan feat. Putri Kristya - Wis Biasa

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C G/B Am A
        Dm A G..

 C
atiku ajur..
-G/B        Am
 ning ngopo sampean mundur..
        F
sak ben dino ra tenang
       G
amergo sampean ngilang..

  C
jare wes seneng..
-G/B     Am
 motoran gocekan weteng..
        F
ning nyatane kowe malah
          G 
milih dek'e..

Em                  Am
 awan wengi tak enteni..
         F            G
ngancani uripmu.. selawase..

Reff :
         C      G
 uwes biasa.. pisah..
             Am          Em
 wong larang ra gelem ngalah, 
       F
 susah aku tak manut..
         Fm        G
 ngapuro yen aku luput..

        C        G
 wes umume.. tresno..
      Am          Em
 ukurane amung bondo ndonyo
 F      Fm
  yen ra.. krasan..
  G
 ojo kakean alesan..
             (F)
 tak mbalik kanan..

Musik : F G Em A
        F Dm G..

  C
jare wes seneng..
        Am
motoran gocekan weteng..
        F
ning nyatane kowe malah
          G 
milih dek'e..

Em                  Am
 awan wengi tak enteni..
         F            G
ngancani uripmu.. selawase..

Reff :
         C      G
 uwes biasa.. pisah..
             Am          Em
 wong larang ra gelem ngalah, 
       F
 susah aku tak manut..
         Fm        G
 ngapuro yen aku luput..

        C        G
 wes umume.. tresno..
      Am          Em
 ukurane amung bondo ndonyo
 F      Fm
  yen ra.. krasan..
  G
 ojo kakean alesan..

         C      Em
 uwes biasa.. pisah..
             Am          Em
 wong larang ra gelem ngalah, 
       F
 susah aku tak manut..
         Fm        G
 ngapuro yen aku luput..

        C        Em
 wes umume.. tresno..
      Am          Em
 ukurane amung bondo ndonyo
 F      Fm
  yen ra.. krasan..
  G
 ojo kakean alesan..
              C
 tak mbalik kanan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A/C# Bm B
        Em B/D# A..

 D
atiku ajur..
-A/C#       Bm
 ning ngopo sampean mundur..
        G
sak ben dino ra tenang
       A
amergo sampean ngilang..

  D
jare wes seneng..
-A/C#    Bm
 motoran gocekan weteng..
        G
ning nyatane kowe malah
          A 
milih dek'e..

F#m                 Bm
 awan wengi tak enteni..
         G            A
ngancani uripmu.. selawase..

Reff :
         D      A
 uwes biasa.. pisah..
             Bm          F#m
 wong larang ra gelem ngalah, 
       G
 susah aku tak manut..
         Gm        A
 ngapuro yen aku luput..

        D        A
 wes umume.. tresno..
      Bm          F#m
 ukurane amung bondo ndonyo
 G      Gm
  yen ra.. krasan..
  A
 ojo kakean alesan..
             (G)
 tak mbalik kanan..

Musik : G A F#m B
        G Em A..

  D
jare wes seneng..
        Bm
motoran gocekan weteng..
        G
ning nyatane kowe malah
          A 
milih dek'e..

F#m                 Bm
 awan wengi tak enteni..
         G            A
ngancani uripmu.. selawase..

Reff :
         D      A
 uwes biasa.. pisah..
             Bm          F#m
 wong larang ra gelem ngalah, 
       G
 susah aku tak manut..
         Gm        A
 ngapuro yen aku luput..

        D        A
 wes umume.. tresno..
      Bm          F#m
 ukurane amung bondo ndonyo
 G      Gm
  yen ra.. krasan..
  A
 ojo kakean alesan..

         D      F#m
 uwes biasa.. pisah..
             Bm          F#m
 wong larang ra gelem ngalah, 
       G
 susah aku tak manut..
         Gm        A
 ngapuro yen aku luput..

        D        F#m
 wes umume.. tresno..
      Bm          F#m
 ukurane amung bondo ndonyo
 G      Gm
  yen ra.. krasan..
  A
 ojo kakean alesan..
              D
 tak mbalik kanan..

Chord Lek Dahlan feat. Putri Kristya - Wis Biasa


Lihat semua :
  • Chord Lek Dahlan
  • Chord Putri Kristya
  •