Kunci Gitar Alindra Musik feat. Putri Kristya - Tresno Selawase

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G Em Am
        Dm G C G..

  C              G
lewat.. tembang iki..
     Am     Em
tak ungkapne..
  F      G             C
kabeh.. opo sing tak rasakke..
    Dm            G
tresnoku yo mung kowe..
 Em       Am
ora ono liyane..
      F       G        C    G
ning atiku yo mung ono kowe..

  C          G       Am       Em
semangat uripku.. mergo.. kowe.. 
  F        G            C
bahagia atiku mung karo kowe..
  Dm        G
gede pangerepanku..
    Em           Am
nyanding karo sliramu..
     F                 G
mugo iki ora mung impenku..

Reff :
   Am     Em
 jogonen atimu.
    F           C
 yo mung kanggo aku..
     F           C
 nganti suk nyawaku..
   Dm         G
 pisah ro rogoku..

     Am          Em
 tresnaku sing gede..
     F         C
 ojo mbok sepelekke..
   F         C
 tetepo neng kene..
   Dm       G         C
 bebarengan tresno selawase..

Int. F G Em Am
     Dm G C..
     Am Em  F C
     Dm G C G..

  C          G       Am      Em
semangat urepku.. mergo.. kowe.. 
  F        G            C
bahagia atiku mung karo kowe..
  Dm        G
gede pangerepanku..
    Em           Am
nyanding karo sliramu..
     F              G
mugo iki ora mung impenku..

Reff :
   Am     Em
 jogonen atimu..
    F           C
 yo mung kanggo aku..
     F           C
 nganti suk nyowoku..
   Dm         G
 pisah ro rogoku..

     Am        Em
 tresnaku sing gede..
     F        C
 ojo mbok sepelekne..
   F         C
 tetepo neng kene..
   Dm       G          C
 bebarengan tresno selawase..

F         G
tres..no..ku..
     Em          Am
mung kanggo sliramu..
    Dm    G
tak jogo ati iki..
     C
mung kanggo sliramu..

   F        G
perco..yo.. o..
   Em         Am
ra ono wong liyo..
    Dm
aku lan kowe..
G          C
tresno selawase..

Reff :
         Am     Em
 aaa.. jogonen atimu..
    F           C
 yo mung kanggo aku..
     F         C
 nganti suk nyowoku..
   Dm         G
 pisah ro rogoku..

     Am        Em
 tresnoku sing gede..
     F        C
 ojo mbok sepelekke..
   F         C
 tetepo neng kene..
   Dm       G        C
 bebarengan tresno selawase..
     Dm       G             (C)
 aku lan kowe.. tresno selawase..

Outro : C F C-G-C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A F#m Bm
        Em A D A..

  D              A
lewat.. tembang iki..
     Bm     F#m
tak ungkapne..
  G      A             D
kabeh.. opo sing tak rasakke..
    Em            A
tresnoku yo mung kowe..
 F#m      Bm
ora ono liyane..
      G       A        D    A
ning atiku yo mung ono kowe..

  D          A        Bm      F#m
semangat uripku.. mergo.. kowe.. 
  G        A            D
bahagia atiku mung karo kowe..
  Em        A
gede pangerepanku..
    F#m          Bm
nyanding karo sliramu..
     G                 A
mugo iki ora mung impenku..

Reff :
   Bm     F#m
 jogonen atimu.
    G           D
 yo mung kanggo aku..
     G           D
 nganti suk nyawaku..
   Em         A
 pisah ro rogoku..

     Bm          F#m
 tresnaku sing gede..
     G         D
 ojo mbok sepelekke..
   G         D
 tetepo neng kene..
   Em       A         D
 bebarengan tresno selawase..

Int. G A F#m Bm
     Em A D..
     Bm F#m G D
     Em A D A..

  D          A       Bm      F#m
semangat urepku.. mergo.. kowe.. 
  G        A            D
bahagia atiku mung karo kowe..
  Em        A
gede pangerepanku..
    F#m          Bm
nyanding karo sliramu..
     G              A
mugo iki ora mung impenku..

Reff :
   Bm     F#m
 jogonen atimu..
    G           D
 yo mung kanggo aku..
     G           D
 nganti suk nyowoku..
   Em         A
 pisah ro rogoku..

     Bm        F#m
 tresnaku sing gede..
     G        D
 ojo mbok sepelekne..
   G         D
 tetepo neng kene..
   Em       A          D
 bebarengan tresno selawase..

G         A
tres..no..ku..
     F#m         Bm
mung kanggo sliramu..
    Em    A
tak jogo ati iki..
     D
mung kanggo sliramu..

   G        A
perco..yo.. o..
   F#m        Bm
ra ono wong liyo..
    Em
aku lan kowe..
A          D
tresno selawase..

Reff :
         Bm     F#m
 aaa.. jogonen atimu..
    G           D
 yo mung kanggo aku..
     G         D
 nganti suk nyowoku..
   Em         A
 pisah ro rogoku..

     Bm        F#m
 tresnoku sing gede..
     G        D
 ojo mbok sepelekke..
   G         D
 tetepo neng kene..
   Em       A        D
 bebarengan tresno selawase..
     Em       A             (D)
 aku lan kowe.. tresno selawase..

Outro : D G D-A/C#-D
Facebook
Twitter

Chord Alindra Musik feat. Putri Kristya - Tresno Selawase


Lihat semua :
  • Chord Alindra Musik
  • Chord Putri Kristya
  •