Kunci Gitar Alindra Musik - Tak Turuti Karepmu

Transpose:
Intro : Am Em F C
        Am Em F..G..

   C          G       Am  Em
mbiyen awal ketemu ro kowe..
  F             C     Dm  G
bungah seneng rasane atiku..
  C             G             Am     Em
kabeh waktu dinggo nuruti kekarepanmu..
 F                       G
ati iki kroso yakin karo sliramu..

     Am      G           F
tapi saiki kowe ono neng ngendi..
     Am             G         C  F G..
tego sliramu gawe pupus roso iki..

Reff :
 C                   F
  udan panas tak lakoni
          G
 dinggo koe
                   Em
 awan esuk tak turuti
                  Am
 yo mung dinggo koe..
   G           F
 nanging opo salah aku iki
             G
 mbok tinggalne
                    C
 koe milih karo liyane..

                    F
 mbrebes mili moto iki..
         G
 mergo koe..
                  Em
 ajur mumur roso iki..
              Am
 kelingan lakune..
    G           F
 mending aku ngalah timbang maju
        G
 soyo bubrah..
                  C  G
 mugio angsal hidayah..

Musik : Am..Em..F G C..
        Am..Em..F..G..C G..

     Am      G           F
tapi saiki kowe ono neng ngendi..
     Am             G         C
tego sliramu gawe pupus roso iki..

Reff :
 C                   F
  udan panas tak lakoni..
          G
 dinggo koe..
                   Em
 awan esuk tak turuti..
                  Am
 yo mung dinggo koe..
   G           F
 nanging opo salah aku iki
             G
 mbok tinggalne..
                    C
 koe milih karo liyane..

                    F
 mbrebes mili moto iki..
         G
 mergo koe..
                  Em
 ajur mumur roso iki..
              Am
 kelingan lakune..
    G           F
 mending aku ngalah timbang maju
        G
 soyo bubrah..
                  C
 mugio angsal hidayah..

 C                   F
  udan panas tak lakoni..
          G
 dinggo koe..
                   Em
 awan esuk tak turuti..
                  Am
 yo mung dinggo koe..
   G           F
 nanging opo salah aku iki
             G
 mbok tinggalne..
                    C
 koe milih karo liyane..

                    F
 mbrebes mili moto iki..
         G
 mergo koe..
                  Em
 ajur mumur roso iki..
              Am
 kelingan lakune..
    G           F
 mending aku ngalah timbang maju
        G
 soyo bubrah..
                  C
 mugio angsal hidayah..
                F
 mending aku ngalah timbang maju
        G
 soyo bubrah..
                  C
 mugio angsal hidayah..

Chord Alindra Musik - Tak Turuti Karepmu


Lihat semua :
  • Chord Alindra Musik
  •