Kunci Gitar Alindra Musik - Iso Tanpo Koe

Transpose:
Intro : C F G C..

             F
ademe wengi iki..
G                      C
 elingke sumpah lan janji..
     Bm            Am
sing wis buk blenjani
              Dm
karo koe cah ayu..
                G
sing wes gawe tatu..
              C
teko ning uripku..

C                F
 semulir angin dalu..
G                 C
 elingke esem guyumu..
  Bm          Am
soyo tambah jeru
                   Dm
jeru tembus ning dodo..
                 G
mergo buk tinggalno..
                 C
koe milih wong liyo..

Reff :
             F
 opo ra ngelingi..
                 G
 sopo sing ngancani..
               Em
 sopo sing nulungi..
                Am
 pas koe susah ati..
             Dm
 saiki wes bedo..
               G
 koe ninggal lungo..
                C  C7
 soyo nambahi loro..

                F
 pancen iki dalane..
              G
 tak kuat-kuatke..
                  Em
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         Am
 nanging bakal tak buktekke..
                Dm
 dongaku nggo koe.
                G
 langgeng selawase..
               C
 aku iso tanpo koe..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

C                F
 semulir angin dalu..
G                 C
 elingke esem guyumu..
  Bm          Am
soyo tambah jeru
                   Dm
jeru tembus ning dodo..
                 G
mergo buk tinggalno..
                 C
koe milih wong liyo..

Reff :
             F
 opo ra ngelingi..
                 G
 sopo sing ngancani..
               Em
 sopo sing nulungi..
                Am
 pas koe susah ati..
             Dm
 saiki wes bedo..
               G
 koe ninggal lungo..
                C  C7
 soyo nambahi loro..

                F
 pancen iki dalane..
              G
 tak kuat-kuatke..
                  Em
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         Am
 nanging bakal tak buktekke..
                Dm
 dongaku nggo koe..
                G
 langgeng selawase..
               C
 aku iso tanpo koe..

             F
 opo ra ngelingi..
                 G
 sopo sing ngancani..
               Em
 sopo sing nulungi..
                Am
 pas koe susah ati..
             Dm
 saiki wes bedo..
               G
 koe ninggal lungo..
                C  C7
 soyo nambahi loro..

                F
 pancen iki dalane..
              G
 tak kuat-kuatke..
                  Em
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         Am
 nanging bakal tak buktekke..
                Dm
 dongaku nggo koe..
                G
 langgeng selawase..
               C
 aku iso tanpo koe..

 Am           Dm
  tutukno lakumu..
              G
 rasah mikir aku..
                   C  F-Em-Dm-C
 mergo aku wes ra tatu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A D E A..

             D
ademe wengi iki..
E                      A
 elingke sumpah lan janji..
     G#m           F#m
sing wis buk blenjani
              Bm
karo koe cah ayu..
                E
sing wes gawe tatu..
              A
teko ning uripku..

A                D
 semulir angin dalu..
E                 A
 elingke esem guyumu..
  G#m         F#m
soyo tambah jeru
                   Bm
jeru tembus ning dodo..
                 E
mergo buk tinggalno..
                 A
koe milih wong liyo..

Reff :
             D
 opo ra ngelingi..
                 E
 sopo sing ngancani..
               C#m
 sopo sing nulungi..
                F#m
 pas koe susah ati..
             Bm
 saiki wes bedo..
               E
 koe ninggal lungo..
                A  A7
 soyo nambahi loro..

                D
 pancen iki dalane..
              E
 tak kuat-kuatke..
                  C#m
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         F#m
 nanging bakal tak buktekke..
                Bm
 dongaku nggo koe.
                E
 langgeng selawase..
               A
 aku iso tanpo koe..

Musik : D E C#m F#m
        Bm E A..

A                D
 semulir angin dalu..
E                 A
 elingke esem guyumu..
  G#m         F#m
soyo tambah jeru
                   Bm
jeru tembus ning dodo..
                 E
mergo buk tinggalno..
                 A
koe milih wong liyo..

Reff :
             D
 opo ra ngelingi..
                 E
 sopo sing ngancani..
               C#m
 sopo sing nulungi..
                F#m
 pas koe susah ati..
             Bm
 saiki wes bedo..
               E
 koe ninggal lungo..
                A  A7
 soyo nambahi loro..

                D
 pancen iki dalane..
              E
 tak kuat-kuatke..
                  C#m
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         F#m
 nanging bakal tak buktekke..
                Bm
 dongaku nggo koe..
                E
 langgeng selawase..
               A
 aku iso tanpo koe..

             D
 opo ra ngelingi..
                 E
 sopo sing ngancani..
               C#m
 sopo sing nulungi..
                F#m
 pas koe susah ati..
             Bm
 saiki wes bedo..
               E
 koe ninggal lungo..
                A  A7
 soyo nambahi loro..

                D
 pancen iki dalane..
              E
 tak kuat-kuatke..
                  C#m
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         F#m
 nanging bakal tak buktekke..
                Bm
 dongaku nggo koe..
                E
 langgeng selawase..
               A
 aku iso tanpo koe..

 F#m          Bm
  tutukno lakumu..
              E
 rasah mikir aku..
                  A   D-C#m-Bm-A
 mergo aku wes ra tatu..
Facebook
Twitter

Chord Alindra Musik - Iso Tanpo Koe


Lihat semua :
  • Chord Alindra Musik
  •