Kunci Gitar Dhe Baz ft. Putri Kristya - Ngertenono

Transpose:

Chord Dhe Baz ft. Putri Kristya - Ngertenono

Intro : G C G C Am..D..
        C D G..

    G                 Am
aku takut jatuh cinta lagi
   D               G  G-D/F#
mesti tibone loro ati..
Em      E         Am
nanging tekomu ngobati
  C               D
loro atiku sing wingi..

     G               Am
kowe ojo slalu salah tompo
 D                      G  G-D/F#
ojo mbok padakne wong liyo..
Em  E         Am
awakku iki pancen bedo
     C                     D
sing penting aku tresno sliramu..

Reff :
 G  -Am-Bm-C                D
 ngerte-no-no ra ono wong liyo
         -C     Bm
 sing iso ngerteni
           E
 karepe atiku iki
                Am
 mergo yo mung awakmu
               D
 sing iso nambani
              G
 tatu ning atiku..

 G-Am-Bm-C
 sada-ro-no kowe juarane
      D-C       Bm
 sing iso ngalahke
                E
 pilihanku sing liyane
            Am
 mugo awake dewe
                 C
 biso langgeng selawase
 D                G
 nganti tekan sak matine..

Musik : G-Am-Bm-C..D
        D-C-Am-Bm..E..
        Am..C D G..

     G               Am
kowe ojo slalu salah tompo
 D                      G  G-D/F#
ojo mbok padakne wong liyo..
Em  E         Am
awakku iki pancen bedo
     C                     D
sing penting aku tresno sliramu..

Reff :
         C                D
 ngertenono ra ono wong liyo
                Bm
 sing iso ngerteni
           E
 karepe atiku iki
                Am
 mergo yo mung awakmu
               D
 sing iso nambani
              G  Dm
 tatu ning atiku..

 G     C            D
 sadarono kowe juarane
             Bm
 sing iso ngalahke
                E
 pilihanku sing liyane
            Am
 mugo awake dewe
                 D
 biso langgeng selawase
                  G
 nganti tekan sak matine..

         C                D
 ngertenono ra ono wong liyo
            (aku wis ngerteni)
       D     -C Bm
 sing iso ngerteni
           E
 karepe atiku iki
                Am
 mergo yo mung awakmu
               D
 sing iso nambani
              G       Dm
 tatu ning atiku.. (uuhu..)

 G     C          D
 sadarono kowe juarane
             Bm
 sing iso ngalahke
                E
 pilihanku sing liyane
            Am
 mugo awake dewe
                 D
 biso langgeng selawase
                  G
 nganti tekan sak matine..

   E        Am
 mugo awake dewe
                 C    D
 biso langgeng selawase..
                  G
 nganti tekan sak matine..

Lihat semua :
  • Chord Dhe Baz
  • Chord Putri Kristya
  •