Kunci Gitar Putri Kristya - Opo Salahku

Transpose:
Intro : F..Em..F G C C7
        F Fm Em Am F G C..

    C          G            Am  Em
kesuwen suwene wes pirang sasi..
        F                         G
nggonku ngenteni kapan anggonmu bali..

Int. F..Fm..

    C             G           Am Em
kelingan janji-janjimu ndek wingi..
      F                            G
bakal bebrayan nganti tekan ning pati..

       F                 G
ora ngiro.. kowe malah lungo..
          F
ra ngerti sopo sing salah
       G
kowe malah njaluk pisah..
                    C
tanpo alesan sing genah..

Reff :
       F
 opo salahku.. 
          Em     Am
 kowe ninggal aku..
           F
 ra ngerti karepmu
        G           C        C7
 nggawe nyikso batinku.. hoo wo..

          F
 yen pancene.. 
     G       Em
 wis ono liyane..
    Am             F
 mending ngomong wae.. 
     G         C
 ojo ngene carane..

Musik : F G    Em A
          ho o uu..
        F     G      C    C7
         ha aa ha aa ha aaha..
        F G Em Am
        F G C G..

    C             G           Am  Em
kelingan janji-janjimu ndek wingi..
      F                            G
bakal bebrayan nganti tekan ning pati..

       F                 G
ora ngiro.. kowe malah lungo..
          F
ra ngerti sopo sing salah
       G
kowe malah njaluk pisah..
                     C
tanpo alesan sing genah..

Reff :
       F
 opo salahku.. 
          Em     Am
 kowe ninggal aku..
           F
 ra ngerti karepmu
      G           C        C7
 gawe nyikso batinku.. hoo wo..

          F
 yen pancene.. 
     G       Em
 wis ono liyane..
    Am             F
 mending ngomong wae.. 
     G         C
 ojo ngene carane..

       F
 opo salahku.. 
               Em
 kowe ninggal aku..
    Am          F
 ra ngerti karepmu
      G           C
 gawe nyikso batinku..

          F
 yen pancene.. 
     G       Em
 wis ono liyane..
    Am             F
 mending ngomong wae.. 
     G         C
 ojo ngene carane..
     C7            F
 mending ngomong wae.. 
         G        C
 ojo sak karepe dewe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..D#m..E F# B B7
        E Em D#m G#m E F# B..

    B          F#           G#m  D#m
kesuwen suwene wes pirang sasi..
        E                         F#
nggonku ngenteni kapan anggonmu bali..

Int. E..Em..

    B             F#          G#m  D#m
kelingan janji-janjimu ndek wingi..
      E                            F#
bakal bebrayan nganti tekan ning pati..

       E                 F#
ora ngiro.. kowe malah lungo..
          E
ra ngerti sopo sing salah
       F#
kowe malah njaluk pisah..
                    B
tanpo alesan sing genah..

Reff :
       E
 opo salahku.. 
          D#m    G#m
 kowe ninggal aku..
           E
 ra ngerti karepmu
        F#          B        B7
 nggawe nyikso batinku.. hoo wo..

          E
 yen pancene.. 
     F#      D#m
 wis ono liyane..
    G#m            E
 mending ngomong wae.. 
     F#        B
 ojo ngene carane..

Musik : E F#     D#m G#
           ho o uu..
        E     F#     B    B7
         ha aa ha aa ha aaha..
        E F# D#m G#m
        E F# B F#..

    B             F#          G#m  D#m
kelingan janji-janjimu ndek wingi..
      E                            F#
bakal bebrayan nganti tekan ning pati..

       E                 F#
ora ngiro.. kowe malah lungo..
          E
ra ngerti sopo sing salah
       F#
kowe malah njaluk pisah..
                     B
tanpo alesan sing genah..

Reff :
       E
 opo salahku.. 
         D#m    G#m
 kowe ninggal aku..
           E
 ra ngerti karepmu
      F#          B        B7
 gawe nyikso batinku.. hoo wo..

          E
 yen pancene.. 
     F#      D#m
 wis ono liyane..
    G#m            E
 mending ngomong wae.. 
     F#        B
 ojo ngene carane..

       E
 opo salahku.. 
               D#m
 kowe ninggal aku..
    G#m         E
 ra ngerti karepmu
      F#          B
 gawe nyikso batinku..

          E
 yen pancene.. 
     F#      D#m
 wis ono liyane..
    G#m            E
 mending ngomong wae.. 
     F#        B
 ojo ngene carane..
     B7            E
 mending ngomong wae.. 
         F#       B
 ojo sak karepe dewe..

Chord Putri Kristya - Opo Salahku


Lihat semua :
  • Chord Putri Kristya
  •