Kunci Gitar Putri Kristya - Korbane Garangan

Transpose:
Intro : G..Em..C Cm..

G               Em
lur.. sedulur kabeh..
            C
kulo pingin cerito..
           D
kaleh sampean..

G              Em
ten..tang ati iki..
             C
sing wes tau tibo..
               D
kesandung gombalan..

   Bm       Em
awale soko DM-an..
       C          D
nganti lanjut pacaran..
    Bm        Em
endinge aku kapusan..
       C        D
jebule kowe garangan..

Int. G..Cm..

G            Em
bo..done awakku..
             C
luluh mbok lamisi..
              D
manise tembungmu..

G               Em
so..yo banter tangisku..
         C
aku di labrak..
             D
karo tunanganmu..

      Bm          Em
wes tibo kebrukan ondo..
       C        D
larane ra ketulungan..
      Bm         Em
cukup aku nggo tulodho..
        C        D
dadi korbane garangan..

Reff :
 C        D        Bm
  pas aku lagi dewekan..
        Em
 iseh kerep kelingan
 C          D
 gombalanmu mbiyen pernah
 Bm           Em
 nggawe leleh atiku..

 C          D        Bm
  yen pas lagi kesepian..
        Em
 kadang iseh terngiang
 C        D
 naliko kowe kondo..
 Bm         Em
 saguh dadi imamku..
 C        D
 naliko kowe janji..
 Bm           Em      E
 ra bakal ninggal aku..

Musik : C D Bm Em
        C Cm D..

Reff :
 C        D        Bm
  pas aku lagi dewekan..
        Em
 iseh kerep kelingan
 C          D
 gombalanmu mbiyen pernah
 Bm           Em
 nggawe leleh atiku..

 C          D        Bm
  yen pas lagi kesepian..
        Em
 kadang iseh terngiang
 C           D
 jarene mung jenengku..
 Bm              Em
 sing ning njero atimu..

 C        D        Bm
  pas aku lagi dewekan..
        Em
 iseh kerep kelingan
 C          D
 gombalanmu mbiyen pernah
 Bm           Em
 nggawe leleh atiku..

 C             D
  yen pas lagi kesepian..
 Bm           Em
  kadang iseh terngiang
 C        D
 naliko kowe kondo..
 Bm         Em
 saguh dadi imamku..

 C        D        Bm
  pas aku lagi dewekan..
        Em
 iseh kerep kelingan
 C          D
 gombalanmu mbiyen pernah
 Bm           Em
 nggawe leleh atiku..

 C          D        Bm
  yen pas lagi kesepian..
        Em
 kadang iseh terngiang
 C           D
 jarene mung jenengku..
 Bm              Em
 sing ning njero atimu..
 C           D
 jarene mung wajahku..
 Bm           Em
 sing ngiseni mimpimu..

Outro : C Cm D..

      Bm         Em
cukup aku nggo tulodho..
        C        D
dadi korbane garangan..
Facebook
Twitter

Chord Putri Kristya - Korbane Garangan


Lihat semua :
  • Chord Putri Kristya
  •