Kunci Gitar Putri Kristya - Mampir Nyidro

Transpose:
Capo fret 4

Intro : G Am D G
        Em Am D G

         G       Em     Bm
sakjan-jane ati iki ora lilo..
       G          Em              Bm
ora ngiro tresnaku mung mbok gawe dolanan
    Am                            D
opo sing mbok janjekke mbok terak dewe..
         Am        C     D        G
dadi lan cidrane tatu jeroning ndodo..

         G             Em     Bm
mbiyen weling mung aku siji sijine..
         G              Em
nanging opo sing mbok suguhke
     Bm
nyesekne ndodo..
         Am
cen neng ndunyo
                     D
menungso mung mampir ngombe..
        Am          C       D   G
nanging kowe tekamu mung mampir nyidro..

Reff :
   C                   Dm
 saiki wayahe kudu iso nglalekne
   G            
 kabeh kenangan sing wis mbok
    C
 persembahke..
   Am
 kabeh wis tak kekne
               Dm
 ra nganggo perhitungan..
     F                      G
 nganti amoh ku mbok nggo mainan..
 
     C                          Dm
 cen pinter lehmu ngerek ngumbulke ati..
     G                      C
 kok ampuh eramen kowe tego ngapusi..
     Am                     Dm
 mungkin kowe pancen ora nduwe ati..
    F                  G
 saktenane tekamu ndek wingi..
              C
 mung  mampir nyidro..

Musik : G Am D G
        Em Am D G

         G             Em     Bm
mbiyen weling mung aku siji sijine..
         G              Em
nanging opo sing mbok suguhke
   Bm
nyesekne ndodo..
         Am
cen neng ndunyo
                     D
menungso mung mampir ngombe..
        Am          C       D   G
nanging kowe tekamu mung mampir nyidro..

Reff :
   C                   Dm
 saiki wayahe kudu iso nglalekne
   G            
 kabeh kenangan sing wis mbok
    C
 persembahke..
   Am
 kabeh wis tak kekne
               Dm
 ra nganggo perhitungan..
     F                      G
 nganti amoh ku mbok nggo mainan..
 
     C                          Dm
 cen pinter lehmu ngerek ngumbulke ati..
     G                      C
 kok ampuh eramen kowe tego ngapusi..
     Am                     Dm
 mungkin kowe pancen ora nduwe ati..
    F                  G
 saktenane tekamu ndek wingi..
              C
 mung  mampir nyidro..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : B C#m F# B
        G#m C#m F# B

         B       G#m    D#m
sakjan-jane ati iki ora lilo..
       B          G#m             D#m
ora ngiro tresnaku mung mbok gawe dolanan
    C#m                           F#
opo sing mbok janjekke mbok terak dewe..
         C#m       E     F#       B
dadi lan cidrane tatu jeroning ndodo..

         B             G#m    D#m
mbiyen weling mung aku siji sijine..
         B              G#m
nanging opo sing mbok suguhke
     D#m
nyesekne ndodo..
         C#m
cen neng ndunyo
                     F#
menungso mung mampir ngombe..
        C#m         E       F#  B
nanging kowe tekamu mung mampir nyidro..

Reff :
   E                   F#m
 saiki wayahe kudu iso nglalekne
   B            
 kabeh kenangan sing wis mbok
    E
 persembahke..
   C#m
 kabeh wis tak kekne
               F#m
 ra nganggo perhitungan..
     A                      B
 nganti amoh ku mbok nggo mainan..
 
     E                          F#m
 cen pinter lehmu ngerek ngumbulke ati..
     B                      E
 kok ampuh eramen kowe tego ngapusi..
     C#m                    F#m
 mungkin kowe pancen ora nduwe ati..
    A                  B
 saktenane tekamu ndek wingi..
              E
 mung  mampir nyidro..

Musik : B C#m F# B
        G#m C#m F# B

         B             G#m    D#m
mbiyen weling mung aku siji sijine..
         B              G#m
nanging opo sing mbok suguhke
   D#m
nyesekne ndodo..
         C#m
cen neng ndunyo
                     F#
menungso mung mampir ngombe..
        C#m         E       F#  B
nanging kowe tekamu mung mampir nyidro..

Reff :
   E                   F#m
 saiki wayahe kudu iso nglalekne
   B            
 kabeh kenangan sing wis mbok
    E
 persembahke..
   C#m
 kabeh wis tak kekne
               F#m
 ra nganggo perhitungan..
     A                      B
 nganti amoh ku mbok nggo mainan..
 
     E                          F#m
 cen pinter lehmu ngerek ngumbulke ati..
     B                      E
 kok ampuh eramen kowe tego ngapusi..
     C#m                    F#m
 mungkin kowe pancen ora nduwe ati..
    A                  B
 saktenane tekamu ndek wingi..
              E
 mung  mampir nyidro..

Chord Putri Kristya - Mampir Nyidro


Lihat semua :
  • Chord Putri Kristya
  •