Kunci Gitar Pakdhe Baz - Kiji Kiji Kiro

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C 

C                Am
Ji.. Ki Ji Ki Ji Ki Ro..
C                G
Ro.. Ki Ro Ki Ro Ki Lu..
C                F
Ji.. Ki Ji Ki Ji Ki Ro..
G                C
Ro.. Ki Ro Ki Ro Ki Lu..

  C           Dm
lagu iki lagu kanggo awakmu
     G                C
sing sabar nunggu ngenteni baliku
  Am            Dm
dongakno aku lancar rejekiku
    G          C
ben iso gawe bahagia uripmu..

C                Am
Ji.. Ki Ji Ki Ji Ki Ro..
C                G
Ro.. Ki Ro Ki Ro Ki Lu..
C                F
Ji.. Ki Ji Ki Ji Ki Ro..
G                C
Ro.. Ki Ro Ki Ro Ki Lu..

Reff :
   C       F
 siji loro telu
          G           C
 tresnoku mung kanggo awakmu..
   Am       Dm
 papat limo enem 
         G           C
 neng sandingmu aku ayem..

   C       F
 pitu wolu songo
          G            C
 neng ati raono wong liyo..
      Am         Dm
 sing terakhir sepuluh
       G           C    G
 bebarengan nganti sepuh..

Musik : Am..F..G..C..
        Am..Dm..G..C G-G
        C..Am..C..G..
        C..F..G..C..

  C           Dm
lagu iki lagu kanggo awakmu
     G                C
sing sabar nunggu ngenteni baliku
  Am            Dm
dongakno aku lancar rejekiku
    G          C
ben iso gawe bahagia uripmu..

Reff :
   C       F
 siji loro telu
          G           C
 tresnoku mung kanggo awakmu..
   Am       Dm
 papat limo enem 
         G           C
 neng sandingmu aku ayem..

   C       F
 pitu wolu songo
          G            C
 neng ati raono wong liyo..
      Am         Dm
 sing terakhir sepuluh
       G           C
 bebarengan nganti sepuh..

    C       F
 (siji loro telu)
           G           C
 (tresnoku mung kanggo awakmu..)
    Am       Dm
 (papat limo enem)
          G           C
 (neng sandingmu aku ayem..)

   C       F
 pitu wolu songo
          G            C
 neng ati raono wong liyo..
      Am         Dm
 sing terakhir sepuluh
       G           C
 bebarengan nganti sepuh..

C                Am
Ji.. Ki Ji Ki Ji Ki Ro..
C                G
Ro.. Ki Ro Ki Ro Ki Lu..
C                F
Ji.. Ki Ji Ki Ji Ki Ro..
G                C
Ro.. Ki Ro Ki Ro Ki Lu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..

E                C#m
Ji.. Ki Ji Ki Ji Ki Ro..
E                B
Ro.. Ki Ro Ki Ro Ki Lu..
E                A
Ji.. Ki Ji Ki Ji Ki Ro..
B                E
Ro.. Ki Ro Ki Ro Ki Lu..

  E           F#m
lagu iki lagu kanggo awakmu
     B                E
sing sabar nunggu ngenteni baliku
  C#m           F#m
dongakno aku lancar rejekiku
    B          E
ben iso gawe bahagia uripmu..

E                C#m
Ji.. Ki Ji Ki Ji Ki Ro..
E                B
Ro.. Ki Ro Ki Ro Ki Lu..
E                A
Ji.. Ki Ji Ki Ji Ki Ro..
B                E
Ro.. Ki Ro Ki Ro Ki Lu..

Reff :
   E       A
 siji loro telu
          B           E
 tresnoku mung kanggo awakmu..
   C#m      F#m
 papat limo enem 
         B           E
 neng sandingmu aku ayem..

   E       A
 pitu wolu songo
          B            E
 neng ati raono wong liyo..
      C#m        F#m
 sing terakhir sepuluh
       B           E    B
 bebarengan nganti sepuh..

Musik : C#m..A..B..E..
        C#m..F#m..B..E B-B
        E..C#m..E..B..
        E..A..B..E..

  E           F#m
lagu iki lagu kanggo awakmu
     B                E
sing sabar nunggu ngenteni baliku
  C#m           F#m
dongakno aku lancar rejekiku
    B          E
ben iso gawe bahagia uripmu..

Reff :
   E       A
 siji loro telu
          B           E
 tresnoku mung kanggo awakmu..
   C#m      F#m
 papat limo enem 
         B           E
 neng sandingmu aku ayem..

   E       A
 pitu wolu songo
          B            E
 neng ati raono wong liyo..
      C#m        F#m
 sing terakhir sepuluh
       B           E
 bebarengan nganti sepuh..

    E       A
 (siji loro telu)
           B           E
 (tresnoku mung kanggo awakmu..)
    C#m      F#m
 (papat limo enem)
          B           E
 (neng sandingmu aku ayem..)

   E       A
 pitu wolu songo
          B            E
 neng ati raono wong liyo..
      C#m        F#m
 sing terakhir sepuluh
       B           E
 bebarengan nganti sepuh..

E                C#m
Ji.. Ki Ji Ki Ji Ki Ro..
E                B
Ro.. Ki Ro Ki Ro Ki Lu..
E                A
Ji.. Ki Ji Ki Ji Ki Ro..
B                E
Ro.. Ki Ro Ki Ro Ki Lu..

Chord Pakdhe Baz - Kiji Kiji Kiro


Lihat semua :
  • Chord Dhe Baz
  •