Kunci Gitar Pakdhe Baz - Sesisih Moto

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Dm G C -G/B Am
        Dm  G  C..

C                 Em
udan ra terang terang..
  Am                     Em
langit mendung lintange ilang..
  F      G
koyo lelakonku..
  Em            Am
peteng ndhedet uripku..
   Dm                     G
kerjo adoh paran.. amergo kahanan..

C                     Em
pancen aku wong ra nduwe..
  Am                     Em
rono rene mung di sepelekne..
    F         G
wes seprene suwene..
  Em            Am
durung nate ngrasakne..
 Dm            G        C
urip mulyo lan nduweni tresno..

Reff : 
-E    Am             Dm
 ra kuat.. ati iki pengen sambat..
   G                      C      E
 rino wengi ndongo mboten kendat..
      Am            Dm
 ra lilo.. ati iki ora trimo..
     G                  C
 yen awakku mung di sio-sio..

 Dm         G
 mugi Gusti mireng..
   C        -G/B Am
 tangis neng ati kulo..
   Dm
 batin niki loro..
     G            F  
 disawang sesisih moto..

Musik : F  G  E  Am
         Dm     Fm
        (aaaa.. aaaa..)
        G
        sesisih moto..

C                     Em
pancen aku wong ra nduwe..
  Am                     Em
rono rene mung di sepelekne..
F             G
wes seprene suwene..
  Em            Am
durung nate ngrasakne..
 Dm        G           C      E
urip mulyo lan nduweni tresno..

Reff : 
      Am             Dm
 ra kuat.. ati iki pengen sambat..
   G                      C      E
 rino wengi ndongo mboten kendat..
      Am            Dm
 ra lilo.. ati iki ora trimo..
     G                  C  E
 yen awakku mung di sio-sio..

      Am                  Dm
 ra kuat.. ati iki pengen sambat..
   G                      C      E
 rino wengi ndongo mboten kendat..
      Am            Dm
 ra lilo.. ati iki ora trimo..
     G                  C  E
 yen awakku mung di sio-sio..

 Dm         G
 mugi Gusti mireng..
   C        -G/B Am
 tangis neng ati kulo..
   Dm
 batin niki loro..
     G            C  
 disawang sesisih moto..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Fm Bb D# -Bb/D Cm
        Fm  Bb  D#..

D#                Gm
udan ra terang terang..
  Cm                     Gm
langit mendung lintange ilang..
  G#     Bb
koyo lelakonku..
  Gm            Cm
peteng ndhedet uripku..
   Fm                     Bb
kerjo adoh paran.. amergo kahanan..

D#                    Gm
pancen aku wong ra nduwe..
  Cm                     Gm
rono rene mung di sepelekne..
    G#        Bb
wes seprene suwene..
  Gm            Cm
durung nate ngrasakne..
 Fm            Bb       D#
urip mulyo lan nduweni tresno..

Reff : 
-G    Cm             Fm
 ra kuat.. ati iki pengen sambat..
   Bb                     D#     G
 rino wengi ndongo mboten kendat..
      Cm            Fm
 ra lilo.. ati iki ora trimo..
     Bb                 D#
 yen awakku mung di sio-sio..

 Fm         Bb
 mugi Gusti mireng..
   D#       -Bb/D Cm
 tangis neng ati kulo..
   Fm
 batin niki loro..
     Bb          (G#)
 disawang sesisih moto..

Musik : G#  Bb  G  Cm
         Fm     G#m
        (aaaa.. aaaa..)
        Bb
        sesisih moto..

D#                    Gm
pancen aku wong ra nduwe..
  Cm                     Gm
rono rene mung di sepelekne..
G#            Bb
wes seprene suwene..
  Gm            Cm
durung nate ngrasakne..
 Fm        Bb          D#     G
urip mulyo lan nduweni tresno..

Reff : 
      Cm             Fm
 ra kuat.. ati iki pengen sambat..
   Bb                     D#     G
 rino wengi ndongo mboten kendat..
      Cm            Fm
 ra lilo.. ati iki ora trimo..
     Bb                 D#  G
 yen awakku mung di sio-sio..

      Cm                  Fm
 ra kuat.. ati iki pengen sambat..
   Bb                     D#     G
 rino wengi ndongo mboten kendat..
      Cm            Fm
 ra lilo.. ati iki ora trimo..
     Bb                 D#  G
 yen awakku mung di sio-sio..

 Fm         Bb
 mugi Gusti mireng..
   D#       -Bb/D Cm
 tangis neng ati kulo..
   Fm
 batin niki loro..
     Bb           D#..
 disawang sesisih moto..

Chord Pakdhe Baz - Sesisih Moto


Lihat semua :
  • Chord Dhe Baz
  •