Kunci Gitar Dhe Baz - Percoyo Gusti

Transpose:

Chord Dhe Baz - Percoyo Gusti

Intro : Am F G E
        Am..

Am
Gusti..
E                     Am
 snadyan abot lelakon uripku iki
Dm
Gusti..
E                    Am
 snadyan abot kudu dilakoni..

       F
aku kerjo esuk sore
         G
ndedungo sak mbendinane
         F
mergo Gusti mboten sare
          E
kulo percoyo janjine..

Am
Gusti..
E                     Am
 snadyan abot lelakon uripku iki
Dm
Gusti..
E                    Am
 snadyan abot kudu dilakoni..

       F
aku kerjo esuk sore
         G
ndedungo sak mbendinane
         F
mergo Gusti mboten sare
          E
kulo percoyo janjine..

Reff :
    Dm           G
 snadyan bebrayanku bubrah
     C            F
 dalane Tuhan ratau salah
     Bm          E
 aku ra bakal dendam..
    Am         A
 sumpah ora dendam..

    Dm          G
 mbiyen aku kelangan kowe
    C           F
 saiki wes oleh gantine
       Bm         E       Am
 Gusti ratau mblenjani janjine..
  F        G               Am
 aku wes bahagia karo sing iki..

Musik : F..G..E..Am..
        Dm G C F
        B E Am..

       F
aku kerjo esuk sore
         G
ndedungo sak mbendinane
         F
mergo Gusti mboten sare
          E                  F#
kulo percoyo janjine.. hee.. yee..

Reff : [Overtune]
    Em           A
 snadyan bebrayanku bubrah
     D          G
 dalane Tuhan ratau salah
     C#m         F#
 aku ra bakal dendam..
    Bm         B
 sumpah ora dendam..

    Em          A
 mbiyen aku kelangan kowe
    D           G
 saiki wes oleh gantine
       C#m        F#      Bm  B
 Gusti ratau mblenjani janjine..

    Em           A
 snadyan bebrayanku bubrah
     D          G
 dalane Tuhan ratau salah
     C#m         F#
 aku ra bakal dendam..
    Bm         B
 sumpah ora dendam..

    Em          A
 mbiyen aku kelangan kowe
    D           G
 saiki wes oleh gantine
       C#m        F#      Bm
 Gusti ratau mblenjani janjine..
  G        A               Bm
 aku wes bahagia karo sing iki..
  G        A       G           A
 aku wes bahagia.. aku wes bahagia..
  G        A                 Bm
 aku wes bahagia.. karo sing iki..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Em C D B
        Em..

Em
Gusti..
B                     Em
 snadyan abot lelakon uripku iki
Am
Gusti..
B                    Em
 snadyan abot kudu dilakoni..

       C
aku kerjo esuk sore
         D
ndedungo sak mbendinane
         C
mergo Gusti mboten sare
          B
kulo percoyo janjine..

Em
Gusti..
B                     Em
 snadyan abot lelakon uripku iki
Am
Gusti..
B                    Em
 snadyan abot kudu dilakoni..

       C
aku kerjo esuk sore
         D
ndedungo sak mbendinane
         C
mergo Gusti mboten sare
          B
kulo percoyo janjine..

Reff :
    Am           D
 snadyan bebrayanku bubrah
     G            C
 dalane Tuhan ratau salah
     F#m         B
 aku ra bakal dendam..
    Em         E
 sumpah ora dendam..

    Am          D
 mbiyen aku kelangan kowe
    G           C
 saiki wes oleh gantine
       F#m        B       Em
 Gusti ratau mblenjani janjine..
  C        D               Em
 aku wes bahagia karo sing iki..

Musik : C..D..B..Em..
        Am D G C
        F# B Em..

       C
aku kerjo esuk sore
         D
ndedungo sak mbendinane
         C
mergo Gusti mboten sare
          B                  C#m
kulo percoyo janjine.. hee.. yee..

Reff : [Overtune]
    Bm           E
 snadyan bebrayanku bubrah
     A          D
 dalane Tuhan ratau salah
     G#m         C#m
 aku ra bakal dendam..
    F#m        F#
 sumpah ora dendam..

    Bm          E
 mbiyen aku kelangan kowe
    A           D
 saiki wes oleh gantine
       G#m        C#m      F#m F#
 Gusti ratau mblenjani janjine..

    Bm           E
 snadyan bebrayanku bubrah
     A          D
 dalane Tuhan ratau salah
     G#m         C#m
 aku ra bakal dendam..
    F#m        F#
 sumpah ora dendam..

    Bm          E
 mbiyen aku kelangan kowe
    A           D
 saiki wes oleh gantine
       G#m        C#m      F#m
 Gusti ratau mblenjani janjine..
  D        E               F#m
 aku wes bahagia karo sing iki..
  D        E       D           E
 aku wes bahagia.. aku wes bahagia..
  D        E                 F#m
 aku wes bahagia.. karo sing iki..

Lihat semua :
  • Chord Dhe Baz
  •