Kunci Gitar Jihan Audy - Terserah Kowe

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C Dm G..

C          G
opo.. ora iso..
Am            Em
kowe.. nglalekake..
  F           C
cerito.. karo mantanmu..
     Dm         G
sing wis masa lalu..

C         G
ora.. ono artine..
Am            Em
kowe.. tresno awakku..
    F          C
yen isih.. kepikiran..
Dm         G
karo mantanmu..

       F            C
aku ra iso.. aku ra iso..
       Dm        G
aku ra iso.. nerimo..

Reff :
      Am     Em
 percumo.. wae..
     F         C
 tresnoku kepekso..
     Dm                Am
 yen wis ngganjel nong ati..
   F         E
 tiwas ati loro..

      Am      Em
 terserah.. kowe..
   F              C
 sopo sing mbok pilih..
   Dm          Am
 milih aku opo mantanmu..
  F     E        Am
 asal.. kowe bahagia..

C          G
opo.. ora iso..
Am            Em
kowe.. nglalekake..
  F           C
cerito.. karo mantanmu..
     Dm         G
sing wis masa lalu..

C         G
ora.. ono artine..
Am            Em
kowe.. tresno awakku..
    F          C
yen isih.. kepikiran..
Dm         G
karo mantanmu..

       F            C
aku ra iso.. aku ra iso..
       Dm        G
aku ra iso.. nerimo..

Musik : Am Em F C
        Dm Am F E

Reff :
      Am     Em
 percumo.. wae..
     F      C
 tresnoku kepekso..
     Dm                Am
 yen wis ngganjel nong ati..
   F         E
 tiwas ati loro..

      Am      Em
 terserah.. kowe..
   F            C
 sopo sing mbok pilih..
   Dm          Am
 milih aku opo mantanmu..
  F     E        Am
 asal.. kowe bahagia..

      Am     Em
 percumo.. wae..
     F      C
 tresnoku kepekso..
     Dm                Am
 yen wis ngganjel nong ati..
   F         E
 tiwas ati loro..

      Am      Em
 terserah.. kowe..
   F            C
 sopo sing mbok pilih..
   Dm          Am
 milih aku opo mantanmu..
  F     E        Am
 asal.. kowe bahagia..
  F     E        Am
 asal.. kowe bahagia..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B F# G#m D#m
        E B C#m F#..

B          F#
opo.. ora iso..
G#m           D#m
kowe.. nglalekake..
  E           B
cerito.. karo mantanmu..
     C#m        F#
sing wis masa lalu..

B         F#
ora.. ono artine..
G#m           D#m
kowe.. tresno awakku..
    E          B
yen isih.. kepikiran..
C#m        F#
karo mantanmu..

       E            B
aku ra iso.. aku ra iso..
       C#m       F#
aku ra iso.. nerimo..

Reff :
      G#m    D#m
 percumo.. wae..
     E         B
 tresnoku kepekso..
     C#m               G#m
 yen wis ngganjel nong ati..
   E         D#
 tiwas ati loro..

      G#m     D#m
 terserah.. kowe..
   E              B
 sopo sing mbok pilih..
   C#m         G#m
 milih aku opo mantanmu..
  E     D#       G#m
 asal.. kowe bahagia..

B          F#
opo.. ora iso..
G#m           D#m
kowe.. nglalekake..
  E           B
cerito.. karo mantanmu..
     C#m        F#
sing wis masa lalu..

B         F#
ora.. ono artine..
G#m           D#m
kowe.. tresno awakku..
    E          B
yen isih.. kepikiran..
C#m        F#
karo mantanmu..

       E            B
aku ra iso.. aku ra iso..
       C#m       F#
aku ra iso.. nerimo..

Musik : G#m D#m E B
        C#m G#m E D#

Reff :
      G#m    D#m
 percumo.. wae..
     E      B
 tresnoku kepekso..
     C#m               G#m
 yen wis ngganjel nong ati..
   E         D#
 tiwas ati loro..

      G#m     D#m
 terserah.. kowe..
   E            B
 sopo sing mbok pilih..
   C#m         G#m
 milih aku opo mantanmu..
  E     D#       G#m
 asal.. kowe bahagia..

      G#m    D#m
 percumo.. wae..
     E      B
 tresnoku kepekso..
     C#m               G#m
 yen wis ngganjel nong ati..
   E         D#
 tiwas ati loro..

      G#m     D#m
 terserah.. kowe..
   E            B
 sopo sing mbok pilih..
   C#m         G#m
 milih aku opo mantanmu..
  E     D#       G#m
 asal.. kowe bahagia..
  E     D#       G#m
 asal.. kowe bahagia..

Chord Jihan Audy - Terserah Kowe


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  •