Kunci Gitar Jihan Audy - Aku Iki Sopo

Transpose:
Intro : Am G F C E
        Am G F C E

Am       G
 aku iki sopo
            F
dudu sopo-sopo
                C      E
nanging atiku dadi.. loro..

Am                  G
 nyawang awakmu dilarani
                  F
neng ngarep moto iki
               C        E
perih ati ra tego ngingeti..

Dm          Am    Em      Dm
 masio aku ora.. iso.. nduweni
               C         E
awakmu setia tego melu perih..

Reff :
      Am             Em
 aku iki sopo.. dudu apa-apamu
          F           C      E
 nanging ati iki.. mendhem perih..
      Am             Em
 aku iso sopo.. dudu apa-apamu
  F        E             E
 awakmu.. iseh sayang de'e..

Musik : F C Dm Em
        F C Dm E

Am       G
 aku iki sopo
            F
dudu sopo-sopo
                C      E
nanging atiku dadi.. loro..

Am                  G
 nyawang awakmu dilarani
                  F
neng ngarep moto iki
               C        E
perih ati ra tego ngingeti..

Dm          C     Em        Dm
 masio aku ora.. iso.. nduweni
               C         E
awakmu setia tego melu perih..

Reff :
      Am             Em
 aku iki sopo.. dudu opo-opomu
          F           C      E
 nanging ati iki.. mendhem perih..
      Am             Em
 aku iki sopo.. dudu opo-opomu
  F        E             E
 awakmu.. iseh sayang de'e..

Am       G
 aku iki sopo
            F
dudu sopo-sopo
                C      E
nanging atiku dadi.. loro..

Am                  G
 nyawang awakmu dilarani
                  F
neng ngarep moto iki
               C        E
perih ati ra tego ngingeti..

Dm          Am    Em      Dm
 masio aku ora.. iso.. nduweni
               C         E
awakmu setia tego melu perih..

Reff :
      Am             Em
 aku iki sopo.. dudu apa-apamu
          F           C      E
 nanging ati iki.. mendhem perih
      Am             Em
 aku iso sopo.. dudu apa-apamu
  F        E             E
 awakmu.. iseh sayang de'e..

Outro : F C Dm E
        Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Gm F D# A# D
        Gm F D# A# D

Gm       F
 aku iki sopo
            D#
dudu sopo-sopo
                A#     D
nanging atiku dadi.. loro..

Gm                  F
 nyawang awakmu dilarani
                  D#
neng ngarep moto iki
               A#       D -C#m
perih ati ra tego ngingeti..

Cm          Gm    Dm  -C#m  Cm
 masio aku ora.. iso.. nduweni
               A#        D
awakmu setia tego melu perih..

Reff :
      Gm             Dm
 aku iki sopo.. dudu apa-apamu
          D#          A#     D
 nanging ati iki.. mendhem perih..
      Gm             Dm
 aku iso sopo.. dudu apa-apamu
  D#       D              D
 awakmu.. iseh sayang de'e..

Musik : D# A# Cm Dm
        D# A# Cm D

Gm       F
 aku iki sopo
            D#
dudu sopo-sopo
                A#     D
nanging atiku dadi.. loro..

Gm                  F
 nyawang awakmu dilarani
                  D#
neng ngarep moto iki
               A#       D
perih ati ra tego ngingeti..

Cm          A#    Dm        Cm
 masio aku ora.. iso.. nduweni
               A#        D
awakmu setia tego melu perih..

Reff :
      Gm             Dm
 aku iki sopo.. dudu opo-opomu
          D#          A#     D
 nanging ati iki.. mendhem perih..
      Gm             Dm
 aku iki sopo.. dudu opo-opomu
  D#       D              D
 awakmu.. iseh sayang de'e..

Gm       F
 aku iki sopo
            D#
dudu sopo-sopo
                A#     D
nanging atiku dadi.. loro..

Gm                  F
 nyawang awakmu dilarani
                  D#
neng ngarep moto iki
               A#       D -C#m
perih ati ra tego ngingeti..

Cm          Gm    Dm  -C#m  Cm
 masio aku ora.. iso.. nduweni
               A#        D
awakmu setia tego melu perih..

Reff :
      Gm             Dm
 aku iki sopo.. dudu apa-apamu
          D#          A#     D
 nanging ati iki.. mendhem perih
      Gm             Dm
 aku iso sopo.. dudu apa-apamu
  D#       D              D
 awakmu.. iseh sayang de'e..

Outro : D# A# Cm D
        Gm

Chord Jihan Audy - Aku Iki Sopo


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  •