Kunci Gitar Jihan Audy - Nyonggo Tresno

Transpose:
Intro : C..Am..F G C..-A
        Dm..Em..F G C..

C           Em       Am        Em
kembang melati.. ono pinggir segoro..
  F            C           G
kowe ngucap janji.. jarene tresno..
C        Em         Am         Em
piye dadine.. malah kok tambah ngene..
 F             C          G
aku mok tinggalke.. tanpo pamit 
        C
raono kabare...

Int. Dm..E..F G C..C-C#m

Dm                       Em
 aku mok omongi.. jare sehidup semati..
  F           G         C
malah kowe ngucap ora bakal lali..
Dm                    Em
 malah jarene.. kowe arep nglamar aku..
  F         G     C
jebule gawe gelo atiku..

Reff :
      Am       Em
 nyonggo.. tresno..
          F        C
 sak bendino aku mikir sliramu..
         Dm         G
 nganti ora weruh wayah
          C
 rino lan wengi..

      Am       Em
 nyonggo.. tresno..
         F              C
 snajan atiku wes mok gawe loro..
          Dm           G
 nanging aku tetep tresno..
           C
 marang sliramu..
     F      G   C
 tak songgo tresnoku..

Musik : C Em Am Em
        F Fm C..C-A
        Dm..Em..F G C..

C           Em       Am        Em
kembang melati.. ono pinggir segoro..
  F            C           G
kowe ngucap janji.. jarene tresno..
C        Em         Am         Em
piye dadine.. malah kok tambah ngene..
 F             C          G
aku mok tinggalke.. tanpo pamit 
        C
raono kabare...

Int. Dm Em  F G C 

Dm                       Em
 aku mok omongi.. jare sehidup semati..
  F           G         C
malah kowe ngucap ora bakal lali..
Dm                    Em
 malah jarene.. kowe arep nglamar aku..
  F         G     C
jebule gawe gelo atiku..

Reff :
      Am       Em
 nyonggo.. tresno..
          F        C
 sak bendino aku mikir sliramu..
         Dm         G
 nganti ora weruh wayah
          C
 rino lan wengi..

      Am       Em
 nyonggo.. tresno..
         F              C
 snajan atiku wes mok gawe loro..
          Dm           G
 nanging aku tetep tresno..
           C
 marang sliramu..

      Am       Em
 nyonggo.. tresno..
          F            C
 sak bendino aku mikir sliramu..
         Dm         G
 nganti ora weruh wayah
          C
 rino lan wengi..

      Am       Em
 nyonggo.. tresno..
         F              C
 snajan atiku wes mok gawe loro..
          Dm           G
 nanging aku tetep tresno..
           C
 marang sliramu..

     F      G   C
 tak songgo tresnoku..
     F      G   C
 tak songgo tresnoku..
     F      G   C
 tak songgo tresnoku..
     F      G   C
 tak songgo tresnoku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A..F#m..D E A..-F#/Bb
        Bm..C#m..D E A..

A           C#m      F#m       C#m
kembang melati.. ono pinggir segoro..
  D            A           E
kowe ngucap janji.. jarene tresno..
A        C#m        F#m        C#m
piye dadine.. malah kok tambah ngene..
 D             A          E
aku mok tinggalke.. tanpo pamit 
        A
raono kabare...

Int. Bm..C#m..D E A..A-A#m

Bm                       C#m
 aku mok omongi.. jare sehidup semati..
  D           E         A
malah kowe ngucap ora bakal lali..
Bm                    C#m
 malah jarene.. kowe arep nglamar aku..
  D         E     A
jebule gawe gelo atiku..

Reff :
      F#m      C#m
 nyonggo.. tresno..
          D        A
 sak bendino aku mikir sliramu..
         Bm         E
 nganti ora weruh wayah
          A
 rino lan wengi..

      F#m      C#m
 nyonggo.. tresno..
         D              A
 snajan atiku wes mok gawe loro..
          Bm           E
 nanging aku tetep tresno..
           A
 marang sliramu..
     D      E   A
 tak songgo tresnoku..

Musik : A C#m F#m C#m
        D Dm A..A-F#/Bb
        Bm..C#m..D E A..

A           C#m      F#m       C#m
kembang melati.. ono pinggir segoro..
  D            A           E
kowe ngucap janji.. jarene tresno..
A        C#m        F#m        C#m
piye dadine.. malah kok tambah ngene..
 D             A          E
aku mok tinggalke.. tanpo pamit 
        A
raono kabare...

Int. Bm..C#m..D E A..

Bm                       C#m
 aku mok omongi.. jare sehidup semati..
  D           E         A
malah kowe ngucap ora bakal lali..
Bm                    C#m
 malah jarene.. kowe arep nglamar aku..
  D         E     A
jebule gawe gelo atiku..

Reff :
      F#m      C#m
 nyonggo.. tresno..
          D        A
 sak bendino aku mikir sliramu..
         Bm         E
 nganti ora weruh wayah
          A
 rino lan wengi..

      F#m      C#m
 nyonggo.. tresno..
         D              A
 snajan atiku wes mok gawe loro..
          Bm           E
 nanging aku tetep tresno..
           A
 marang sliramu..

      F#m      C#m
 nyonggo.. tresno..
          D            A
 sak bendino aku mikir sliramu..
         Bm         E
 nganti ora weruh wayah
          A
 rino lan wengi..

      F#m      C#m
 nyonggo.. tresno..
         D              A
 snajan atiku wes mok gawe loro..
          Bm           E
 nanging aku tetep tresno..
           A
 marang sliramu..

     D      E   A
 tak songgo tresnoku..
     D      E   A
 tak songgo tresnoku..
     D      E   A
 tak songgo tresnoku..
     D      E   A
 tak songgo tresnoku..

Chord Jihan Audy - Nyonggo Tresno


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  •