Kunci Gitar Ojo Suwe Suwe - Jihan Audy feat. Double Kill

Transpose:
Intro : G D Em D
        C G Am D
        G D Em D
        C G Am D..

G        D   Em
 pertama ketemu..
D         C
karo sliramu..
  G         Am  D
bungahke atiku..

G    D    Em
 aku percoyo..
D         C
kowe jodohku..
 G           Am  D
urip lan matiku..

C                D
 senyumanmu ra biso lali..
      Bm                Em
mergo kowe.. sing ning ati..
C              D
 aku bakal setio..
        Em
njogo roso iki..

Reff :
 G        D
 ojo suwe suwe..
     Em     D
 ninggalke aku dewe..
      C          G
 ning kene ngenteni..
        Am       D
 nganti tekamu bali..

 G        D
 ojo neko neko..
     Em       D
 yen kowe wis ning kono..
  C          G
 elingo janjimu..
       Am         D       G
 njogo atimu mung kanggo awakku..

Musik : G D Em D
        C G Am D
        G D Em D
        C G Am D..

G                 D
 tenangno atimu sayang
                  Em
lungoku mergo kahanan
            D
percoyo tresnoku
                 C
padamu ra bakal ilang
               G
yo mung siji kowe
                           Am
wong sing paling tak tresnani
            D                    G
amergo kowe wis dadi gandulaning ati..

                 D
sing tak jaluk siji
                 Em
tulung entenono aku..
           D
aku lungo adoh
                       C
mergo pengen nggolek sangu
                G
tsk tukokke mas kawin
                  Am
nggo ngelamar awakmu
            D                 G    D
amergo rabi kui ora mung tura turu..

Reff :
 G        D
 ojo suwe suwe..
     Em     D
 ninggalke aku dewe..
      C          G
 ning kene ngenteni..
        Am       D
 nganti tekamu bali..

 G        D
 ojo neko neko..
     Em       D
 yen kowe wis ning kono..
  C          G
 elingo janjimu..
       Am         D       G     D
 njogo atimu mung kanggo awakku..

 G        D
 ojo suwe suwe..
     Em     D
 ninggalke aku dewe..
      C          G
 ning kene ngenteni..
        Am       D
 nganti tekamu bali..

 G        D
 ojo neko neko..
     Em       D
 yen kowe wis ning kono..
  C          G
 elingo janjimu..
       Am         D       G
 njogo atimu mung kanggo awakku..
       Am           D            G
 njogo atimu.. mung kanggo.. awakku..
Facebook
Twitter

Chord Ojo Suwe Suwe - Jihan Audy feat. Double Kill


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  •