Kunci Gitar Jihan Audy - Tresnomu Koyo Gapuro

Transpose:
Intro : C
        F G Em Am
        Dm G C F-G-C

  C                  F
bien kowe janji karo aku..
  G                       C
setio ngancani susah lan senengku..
   Am                      Dm
pancen tak akoni mung kowe sing biso..
F               G
 nentremne ati iki..

Int. Dm G

  C                  F
nanging saikine kowe bedo..
    G                   C
sak polahku kabeh kok salahno..
     Am               Dm
opo iki caramu goleki kesalahku..
  F                    G
kowe.. lungo ro wong liyo..

Reff :
 F             G
 tresnomu koyo gapuro..
 Em        Am
 awale selamat datang
      Dm     G         C
 tapi akhire selamat jalan..

   F                G
 kowe lungo ninggal kenangan..
   Em             Am
 bareng teko gowo undangan
    Dm     G         C
 atiku.. remuk rakaruan..

Musik : C..F..G..C..
        Am..Dm..F G C..

  C                  F
nanging saikine kowe bedo..
    G                   C
sak polahku kabeh kok salahno..
     Am               Dm
opo iki caramu goleki kesalahku..
  F                    G
kowe.. lungo ro wong liyo..

Reff :
 F             G
 tresnomu koyo gapuro..
 Em        Am
 awale selamat datang
      Dm     G         C
 tapi akhire selamat jalan..

   F                G
 kowe lungo ninggal kenangan..
   Em             Am
 bareng teko gowo undangan
    Dm     G         C
 atiku.. remuk rakaruan..

 F             G
 tresnomu koyo gapuro..
 Em        Am
 awale selamat datang
      Dm     G         C
 tapi akhire selamat jalan..

   F                G
 kowe lungo ninggal kenangan..
   Em             Am
 bareng teko gowo undangan
    Dm     G         C
 atiku.. remuk rakaruan..
    Dm     G         C  F-G-C
 atiku.. remuk rakaruan..

Chord Jihan Audy - Tresnomu Koyo Gapuro


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  •