Kunci Gitar Jihan Audy - Lali Bojo

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C..Em..F G C..

C         G  
mas opo kowe wes lali..
F     G   C
 karo bojomu..
C         G
mas opo kowe wes lali..
F         G
 karo omahmu..

    C          Em
aku ngenteni kowe..
        Am          G
ku mbok cangar neng kene..
    C       Em
kudune koe eling..
    F        G
iki wayahe muleh..

C         G
mas opo'o kowe berubah..
F     G     C
 karo sayangmu..
C         G
mas opo'o kowe berubah..
F          G
 karo sikapmu..

    C           Em
opo memang wes ono..
    Am        G
ati karo wong liyo..
     C          Em
sakjane kurang opo..
        F            G
nggonku ngekekne tresno..

Int. F G C..

Reff :
 C                      G
 mas aku ngerti kau berubah..
                      Am
 aku ngerti kau tak sayang..
                   G
 melupakan cinta kita..

 C                  G
 mas masio aku ra lilo..
                   Am
 kowe karo wadon liyo..
                 G            C
 gawe gelo atiku mas kowe.. tego..

      Am                F
 sakjane.. loro ning atiku..
            Dm         G      C
 tapi aku tetap akan selalu menunggu..
      Dm                 Am
 sakjane.. loro ning rogoku..
            F          G      C
 tapi aku tetap akan selalu denganmu..

Musik : C..G..F G C..
        C..G..F..G..
        F..F-Em-Dm..G..C G

C         G
mas opo'o kowe berubah..
F     G     C
 karo sayangmu..
C         G
mas opo'o kowe berubah..
F          G
 karo sikapmu..

    C           Em
opo memang wes ono..
    Am        G
ati karo wong liyo..
     C          Em
sakjane kurang opo..
        F            G
nggonku ngekekne tresno..

Int. F G C..

Reff :
 C                      G
 mas aku ngerti kau berubah..
                      Am
 aku ngerti kau tak sayang..
                   G
 melupakan cinta kita..

 C                  G
 mas masio aku ra lilo..
                   Am
 kowe karo wadon liyo..
                 G            C
 gawe gelo atiku mas kowe.. tego..

      Am                F
 sakjane.. loro ning atiku..
            Dm         G      C
 tapi aku tetap akan selalu menunggu..
      Dm                 Am
 sakjane.. loro ning rogoku..
            F          G      Am
 tapi aku tetap akan selalu denganmu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..G#m..A B E..

E         B 
mas opo kowe wes lali..
A     B   E
 karo bojomu..
E         B
mas opo kowe wes lali..
A         B
 karo omahmu..

    E          G#m
aku ngenteni kowe..
        C#m         B
ku mbok cangar neng kene..
    E       G#m
kudune koe eling..
    A        B
iki wayahe muleh..

E         B
mas opo’o kowe berubah..
A     B     E
 karo sayangmu..
E         B
mas opo’o kowe berubah..
A          B
 karo sikapmu..

    E           G#m
opo memang wes ono..
    C#m       B
ati karo wong liyo..
     E          G#m
sakjane kurang opo..
        A            B
nggonku ngekekne tresno..

Int. A B E..

Reff :
 E                      B
 mas aku ngerti kau berubah..
                      C#m
 aku ngerti kau tak sayang..
                   B
 melupakan cinta kita..

 E                  B
 mas masio aku ra lilo..
                   C#m
 kowe karo wadon liyo..
                 B            E
 gawe gelo atiku mas kowe.. tego..

      C#m               A
 sakjane.. loro ning atiku..
            F#m        B      E
 tapi aku tetap akan selalu menunggu..
      F#m                C#m
 sakjane.. loro ning rogoku..
            A          B      E
 tapi aku tetap akan selalu denganmu..

Musik : E..B..A B E..
        E..B..A..B..
        A..A-G#m-F#m..B..E B

E         B
mas opo’o kowe berubah..
A     B     E
 karo sayangmu..
E         B
mas opo’o kowe berubah..
A          B
 karo sikapmu..

    E           G#m
opo memang wes ono..
    C#m       B
ati karo wong liyo..
     E          G#m
sakjane kurang opo..
        A            B
nggonku ngekekne tresno..

Int. A B E..

Reff :
 E                      B
 mas aku ngerti kau berubah..
                      C#m
 aku ngerti kau tak sayang..
                   B
 melupakan cinta kita..

 E                  B
 mas masio aku ra lilo..
                   C#m
 kowe karo wadon liyo..
                 B            E
 gawe gelo atiku mas kowe.. tego..

      C#m               A
 sakjane.. loro ning atiku..
            F#m        B      E
 tapi aku tetap akan selalu menunggu..
      F#m                C#m
 sakjane.. loro ning rogoku..
            A          B      C#m
 tapi aku tetap akan selalu denganmu..

Chord Jihan Audy - Lali Bojo


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  •