Kunci Gitar Jihan Audy - Rondo Resah

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : C G Am G
        F G C..
        C Am F C
        C Am F G..

C          Am      F      C
kulo rondo resah.. lagi seminggu..
C           Am     F      G
wes ora sak omah.. karo bojoku..
Am                Em
 opo pancen wes nasibku..
F              G
 pisahan karo awakmu..
Am                Em
 opo pancen wes nasibku..
F             G
 kudu dadi randamu..

C          Am      F       C
kulo rondo resah.. galau hatiku..
C              Am      F      G
wes di tinggal lungo.. karo bojoku..
Am                Em
 opo pancen wes nasibku..
F                     G
 di tinggal ngedyan bojoku..
Am                Em
 opo pancen wes nasibku..
F     G       C     
 kudu dadi randamu..

Int. C Am F C
     C Am F G..
     Am..Em..F G C..

Reff :
 G                    C
 ning gajah mungkur.. aku ra lali..
 G                    C
 wonogiri sing dadi.. seksi..
 G                    C
 jarene ra luntur.. nggonmu tresnani..
        F           G        C
 marang aku nyatane kui mung janji..

C          Am      F      C
kulo rondo resah.. lagi seminggu..
C           Am     F      G
wes ora sak omah.. karo bojoku..
Am                Em
 opo pancen wes nasibku..
F              G
 pisahan karo awakmu..
Am                Em
 opo pancen wes nasibku..
F             G
 kudu dadi randamu..

Int. C Am F C
     C Am F G..
     Am..Em..F G C..

Reff :
 G                    C
 ning gajah mungkur.. aku ra lali..
 G                    C
 wonogiri sing dadi.. seksi..
 G                    C
 jarene ra luntur.. nggonmu tresnani..
        F           G        C
 marang aku nyatane kui mung janji..

C          Am      F      C
kulo rondo resah.. lagi seminggu..
C           Am     F      G
wes ora sak omah.. karo bojoku..
Am                Em
 opo pancen wes nasibku..
F              G
 pisahan karo awakmu..
Am                Em
 opo pancen wes nasibku..
F             G
 kudu dadi randamu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E B C#m B
        A B E..
        E C#m A E
        E C#m A B..

E          C#m     A      E
kulo rondo resah.. lagi seminggu..
E           C#m    A      B
wes ora sak omah.. karo bojoku..
C#m               G#m
 opo pancen wes nasibku..
A              B
 pisahan karo awakmu..
C#m               G#m
 opo pancen wes nasibku..
A             B
 kudu dadi randamu..

E          C#m     A       E
kulo rondo resah.. galau hatiku..
E              C#m     A      B
wes di tinggal lungo.. karo bojoku..
C#m               G#m
 opo pancen wes nasibku..
A                     B
 di tinggal ngedyan bojoku..
C#m               G#m
 opo pancen wes nasibku..
A     B       E     
 kudu dadi randamu..

Int. E C#m A E
     E C#m A B..
     C#m..G#m..A B E..

Reff :
 B                    E
 ning gajah mungkur.. aku ra lali..
 B                    E
 wonogiri sing dadi.. seksi..
 B                    E
 jarene ra luntur.. nggonmu tresnani..
        A           B        E
 marang aku nyatane kui mung janji..

E          C#m     A      E
kulo rondo resah.. lagi seminggu..
E           C#m    A      B
wes ora sak omah.. karo bojoku..
C#m               G#m
 opo pancen wes nasibku..
A              B
 pisahan karo awakmu..
C#m               G#m
 opo pancen wes nasibku..
A             B
 kudu dadi randamu..

Int. E C#m A E
     E C#m A B..
     C#m..G#m..A B E..

Reff :
 B                    E
 ning gajah mungkur.. aku ra lali..
 B                    E
 wonogiri sing dadi.. seksi..
 B                    E
 jarene ra luntur.. nggonmu tresnani..
        A           B        E
 marang aku nyatane kui mung janji..

E          C#m     A      E
kulo rondo resah.. lagi seminggu..
E           C#m    A      B
wes ora sak omah.. karo bojoku..
C#m               G#m
 opo pancen wes nasibku..
A              B
 pisahan karo awakmu..
C#m               G#m
 opo pancen wes nasibku..
A             B
 kudu dadi randamu..
Facebook
Twitter

Chord Jihan Audy - Rondo Resah


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  •