Kunci Gitar Jihan Audy - Dipikir Karo Ngopi

Transpose:
Intro : F G C..
        C Em Am..
        F G C..
        Dm G C Am
        F G C..G..

C     Em      Am
ojo dipikir.. se..paneng..
   F          G             C
yo mbok ojo dipikir nemen-nemen..
   Dm        G
trimo.. opo anane..
    C          Am
lelakon.. urip iki..
    Dm         G     C  G
senajan abot.. dilakoni..

C           Em       Am
mbok.. sing santay.. pi..kire..
 F             G       C
ojo.. grusa grusu tumindak e..
    Dm          G
yen di..pikir nemen-nemen
    C           Am
garai.. gelis tuwek
    Dm          G        C
yen wis tuwek.. untune entek..

Musik : F..Am..Dm..E..

Reff :
         Am               Em
 dipikir karo ngopi kui paling wenak
        F          C
 ketika otak butuh inspirasi
     Dm            G
 ben gak botak ben tambah penak
         E
 yo kowe ngombeo kopi..

         Am               Em
 dipikir karo ngopi kui paling wenak
        F          C
 ketika otak butuh inspirasi
     Dm            G
 ben gak botak ben tambah penak
         E
 yo kowe ngombeo kopi..
         F       E
 dipikir karo ngopi..

Musik : Am Em F C
        Dm G E..
        F G C G/B Am
        F..G..C..G..

C           Em       Am
mbok.. sing santay.. pi..kire..
 F             G       C
ojo.. grusa grusu tumindak e..
    Dm          G
yen di..pikir nemen-nemen
    C           Am
garai.. gelis tuwek
    Dm          G        C
yen wis tuwek.. untune entek..

Musik : F..Am..Dm..E..   

Reff :
         Am               Em
 dipikir karo ngopi kui paling wenak
        F          C
 ketika otak butuh inspirasi
     F             G
 ben gak botak ben tambah penak
         E
 yo kowe ngombeo kopi..

         Am               Em
 dipikir karo ngopi kui paling wenak
        F          C
 ketika otak butuh inspirasi
     F             G
 ben gak botak ben tambah penak
         E
 yo kowe ngombeo kopi..

         Am               Em
 dipikir karo ngopi kui paling wenak
        F          C
 ketika otak butuh inspirasi
     F             G
 ben gak botak ben tambah penak
         E
 yo kowe ngombeo kopi..

         Am               Em
 dipikir karo ngopi kui paling wenak
        F          C
 ketika otak butuh inspirasi
     F             G
 ben gak botak ben tambah penak
         E
 yo kowe ngombeo kopi..
  F      G       C
 dipikir karo ngopi..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D E A..
        A C#m F#m..
        D E A..
        Bm E A F#m
        D E A..E..

A     C#m     F#m
ojo dipikir.. se..paneng..
   D          E             A
yo mbok ojo dipikir nemen-nemen..
   Bm        E
trimo.. opo anane..
    A          F#m
lelakon.. urip iki..
    Bm         E     A  E
senajan abot.. dilakoni..

A           C#m      F#m
mbok.. sing santay.. pi..kire..
 D             E       A
ojo.. grusa grusu tumindak e..
    Bm          E
yen di..pikir nemen-nemen
    A           F#m
garai.. gelis tuwek
    Bm          E        A
yen wis tuwek.. untune entek..

Musik : D..F#m..Bm..C#..

Reff :
         F#m              C#m
 dipikir karo ngopi kui paling wenak
        D          A
 ketika otak butuh inspirasi
     Bm            E
 ben gak botak ben tambah penak
         C#
 yo kowe ngombeo kopi..

         F#m              C#m
 dipikir karo ngopi kui paling wenak
        D          A
 ketika otak butuh inspirasi
     Bm            E
 ben gak botak ben tambah penak
         C#
 yo kowe ngombeo kopi..
         D       C#
 dipikir karo ngopi..

Musik : F#m C#m D A
        Bm E C#..
        D E A -E/G# F#m
        D..E..A..E..

A           C#m      F#m
mbok.. sing santay.. pi..kire..
 D             E       A
ojo.. grusa grusu tumindak e..
    Bm          E
yen di..pikir nemen-nemen
    A           F#m
garai.. gelis tuwek
    Bm          E        A
yen wis tuwek.. untune entek..

Musik : D..F#m..Bm..C#..

Reff :
         F#m              C#m
 dipikir karo ngopi kui paling wenak
        D          A
 ketika otak butuh inspirasi
     D             E
 ben gak botak ben tambah penak
         C#
 yo kowe ngombeo kopi..

         F#m              C#m
 dipikir karo ngopi kui paling wenak
        D          A
 ketika otak butuh inspirasi
     D             E
 ben gak botak ben tambah penak
         C#
 yo kowe ngombeo kopi..

         F#m              C#m
 dipikir karo ngopi kui paling wenak
        D          A
 ketika otak butuh inspirasi
     D             E
 ben gak botak ben tambah penak
         C#
 yo kowe ngombeo kopi..

         F#m              C#m
 dipikir karo ngopi kui paling wenak
        D          A
 ketika otak butuh inspirasi
     D             E
 ben gak botak ben tambah penak
         C#
 yo kowe ngombeo kopi..
  D      E       A
 dipikir karo ngopi..

Chord Jihan Audy - Dipikir Karo Ngopi


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  •