Kunci Gitar Jihan Audy - Ijenan Wae

Transpose:
Intro : F G Em Bb-A
        Dm Fm C..G

C          G        Am
ko..e seng wes tau ono..
     G     C    F
neng njero fikirku..
 Em                 Dm
ono neng neng njero lubuk..
   G
atiku..

C     G             Am
o..ra tak anggep mantan..
   G   C   F
mergo aku iseh..
   Em      Dm  G
ra iso kelangan..

Am  Em    -E Am
kelangan.. koe..
   Gm  C    F             Em
saiki aku mangan dewe, mlaku dewe..
   Dm           G       C  Gm C
ngopo-ngopo wis ra karo koe..

Reff :
   F         G
 saiki wes dewe-dewe..
    Em           Am
 numpak motor ijenan wae..
    Dm            G         C  Gm C
 mlaku mlaku, wes ra karo koe..

  F        G
 uripku saiki sepi..
     Em         Am
 wes raono seng ngancani..
    Dm          G       C   G
 mergo dewe wes ra dadi siji..

C          Em       Am
ko..e seng wes tau ono..
     G          F
neng njero fikirku..
 Em                 Dm
ono neng neng njero lubuk..
   G
atiku..

C     Em            Am
o..ra tak anggep mantan..
   G       F
mergo aku iseh..
   Em      Dm  G-E
ra iso kelangan..

Am   Em      Am
kelangan.. koe..
   G        F             Em
saiki aku mangan dewe, mlaku dewe..
   Dm           G       C  C7
ngopo-ngopo wis ra karo koe..

Reff :
   F         G
 saiki wes dewe-dewe..
    Em           Am
 numpak motor ijenan wae..
    Dm           G         C  C7
 mlaku mlaku wes ra karo koe..

  F        G
 uripku saiki sepi..
     Em         Am
 wes raono seng ngancani..
    Dm          G       C
 mergo dewe wes ra dadi siji..

#)
C        Em
a..ku saiki sepi..
   Am            Gm C
raono seng ngancani..
F           Em
mlakune.. dewe-dewe..
Dm           G        C  G
numpak motor ijenan wae..

Reff :
   F         G
 saiki wes dewe-dewe..
    Em           Am
 numpak motor ijenan wae..
    Dm           G         C  C7
 mlaku mlaku wes ra karo koe..

  F        G
 uripku saiki sepi..
     Em         Am
 wes raono seng ngancani..
    Dm          G       C
 mergo dewe wes ra dadi siji..

#)
C        Em
a..ku saiki sepi..
   Am            Gm C
raono seng ngancani..
F           Em
mlakune.. dewe-dewe..
Dm           G        C
numpak motor ijenan wae..

Outro : C

Chord Jihan Audy - Ijenan Wae


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  •