Kunci Gitar Jihan Audy - Siap Loro Ati

Transpose:
Intro : Am..Em..F G C..

    C
nganti tak belani
       Em
uripku rekoso..
  F           G   
nanging kowe iseh
     C      G
ra rumongso..

  C
jane aku ngerti
     Em
kowe nduwe tunangan..
   F
ku tetap berjuang
         G
mergo ku terlalu sayang..

      F    G     C
aku siap.. loro ati
      F    G     C
aku siap.. loro ati..

Reff :
        Am
 tresno wes kadung tresno
     Em
 tibane cidro
       F
 wes kadung njegur
 G       C   E
 tibane ajur..
  
        Am
 tresno wes kadung tresno
       Em
 malah ngeliyo
     F
 ati wes gelo
 G         C
 nambahi loro..

Musik : Am Em F C Am
        F G..

    C
nganti tak belani
       Em
uripku rekoso..
  F           G   
nanging kowe iseh
     C      G
ra rumongso..

  C
jane aku ngerti
     Em
kowe nduwe tunangan..
   F
ku tetap berjuang
         G
mergo ku terlalu sayang..

      F    G     C
aku siap.. loro ati
      F    G     C
aku siap.. loro ati..

Reff :
        Am
 tresno wes kadung tresno
     Em
 tibane cidro
       F
 wes kadung njegur
 G       C   E
 tibane ajur..
  
        Am
 tresno wes kadung tresno
       Em
 malah ngeliyo
     F
 ati wes gelo
 G         C
 nambahi loro..

        Am
 tresno wes kadung tresno
     Em
 tibane cidro
       F
 wes kadung njegur
 G       C   E
 tibane ajur..
  
        Am
 tresno wes kadung tresno
       Em
 malah ngeliyo
     F
 ati wes gelo
 G         C
 nambahi loro..
     F
 ati wes gelo
 G         C
 nambahi loro..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#m..C#m..D E A..

    A
nganti tak belani 
       C#m
uripku rekoso..
  D           E        
nanging kowe iseh 
     A      E
ra rumongso..

  A
jane aku ngerti
     C#m
kowe nduwe tunangan..
   D
ku tetap berjuang
         E
mergo ku terlalu sayang..

      D    E     A
aku siap.. loro ati
      D    E     A
aku siap.. loro ati..

Reff :
        F#m
 tresno wes kadung tresno
     C#m
 tibane cidro
       D
 wes kadung njegur 
 E       A   C#
 tibane ajur..
   
        F#m
 tresno wes kadung tresno
       C#m
 malah ngeliyo
     D
 ati wes gelo 
 E         A
 nambahi loro..

Musik : F#m C#m D A F#m 
        D E..

    A
nganti tak belani 
       C#m
uripku rekoso..
  D           E        
nanging kowe iseh 
     A      E
ra rumongso..

  A
jane aku ngerti
     C#m
kowe nduwe tunangan..
   D
ku tetap berjuang
         E
mergo ku terlalu sayang..

      D    E     A
aku siap.. loro ati
      D    E     A
aku siap.. loro ati..

Reff :
        F#m
 tresno wes kadung tresno
     C#m
 tibane cidro
       D
 wes kadung njegur 
 E       A   C#
 tibane ajur..
   
        F#m
 tresno wes kadung tresno
       C#m
 malah ngeliyo
     D
 ati wes gelo 
 E         A
 nambahi loro..

        F#m
 tresno wes kadung tresno
     C#m
 tibane cidro
       D
 wes kadung njegur 
 E       A   C#
 tibane ajur..
   
        F#m
 tresno wes kadung tresno
       C#m
 malah ngeliyo
     D
 ati wes gelo 
 E         A
 nambahi loro..
     D
 ati wes gelo 
 E         A
 nambahi loro..

Chord Jihan Audy - Siap Loro Ati


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  •