Kunci Gitar Jihan Audy - Balen

Transpose:
Intro : F G Em Am F G C

Am      Em
jaremu iseh cinta
F       C
jaremu iseh sayang
Am       Em
jaremu pengen balen
  F          G
karo aku.. karo aku..

Am          Em
ra usah mok jelasne
F           C
ra usah mok terangne
Am         Em
ra usah njaluk balen
  F          G
karo aku.. karo aku..

Reff :
        Am
 mbiyen wes tak wanti wanti
       F
 yen kowe ingkar janji
  G                      E
 ora bakal kowe tak ngapuroni..

      Am
 nyatane kowe lali
        F
 ping piro wes nyulayani
    G          E
 ra sah mikir abot
        Am
 ngejak balen..

Musik : Am Em F C
        Am Em F  G

Am          Em
ra usah mok jelasne
F           C
ra usah mok terangne
Am         Em
ra usah njaluk balen
  F          G
karo aku.. karo aku..

Reff :
        Am
 mbiyen wes tak wanti wanti
       F
 yen kowe ingkar janji
  G                      E
 ora bakal kowe tak ngapuroni..

      Am
 nyatane kowe lali
        F
 ping piro wes nyulayani
    G          E
 ra sah mikir abot
        Am    E
 ngejak balen..

        Am
 mbiyen wes tak wanti wanti
       F
 yen kowe ingkar janji
  G                      E
 ora bakal kowe tak ngapuroni..

      Am
 nyatane kowe lali
        F
 ping piro wes nyulayani
    G          E
 ra sah mikir abot
        Am
 ngejak balen..

Am          Em
ra usah mok jelasne
F           C
ra usah mok terangne
Am         Em
ra usah njaluk balen
  F          G
karo aku.. karo aku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C D Bm Em C D G

Em      Bm
jaremu iseh cinta
C       G
jaremu iseh sayang
Em       Bm
jaremu pengen balen
  C          D
karo aku.. karo aku..

Em          Bm
ra usah mok jelasne
C           G
ra usah mok terangne
Em         Bm
ra usah njaluk balen
  C          D
karo aku.. karo aku..

Reff :
        Em
 mbiyen wes tak wanti wanti
       C
 yen kowe ingkar janji
  D                      B
 ora bakal kowe tak ngapuroni..

      Em
 nyatane kowe lali
        C
 ping piro wes nyulayani
    D          B
 ra sah mikir abot
        Em
 ngejak balen..

Musik : Em Bm C G
        Em Bm C  D

Em          Bm
ra usah mok jelasne
C           G
ra usah mok terangne
Em         Bm
ra usah njaluk balen
  C          D
karo aku.. karo aku..

Reff :
        Em
 mbiyen wes tak wanti wanti
       C
 yen kowe ingkar janji
  D                      B
 ora bakal kowe tak ngapuroni..

      Em
 nyatane kowe lali
        C
 ping piro wes nyulayani
    D          B
 ra sah mikir abot
        Em    B
 ngejak balen..

        Em
 mbiyen wes tak wanti wanti
       C
 yen kowe ingkar janji
  D                      B
 ora bakal kowe tak ngapuroni..

      Em
 nyatane kowe lali
        C
 ping piro wes nyulayani
    D          B
 ra sah mikir abot
        Em
 ngejak balen..

Em          Bm
ra usah mok jelasne
C           G
ra usah mok terangne
Em         Bm
ra usah njaluk balen
  C          D
karo aku.. karo aku..

Chord Jihan Audy - Balen


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  •