Kunci Gitar Jihan Audy - Aku Getun Sayang

Transpose:
Intro : C G/B Am..
        F G C..
        F G..

  C          
netes eluhku 
G            Am      G
ngempet roso kangenku..
          F           Dm
marang sliramu.. sing tau..
        G    -F
ngiseni uripku..
  Em                     Am  A
aku.. sing mbok sayang sayang..
         Dm
kowe wes tau berjuang..
         G
nanging aku malah ngilang..

 C         G          Am
aku baru sadar lorone a..timu..
      F          Dm
nalikane kowe mbiyen 
       G     -F
iseh karo aku..
  Em                A
kowe.. sing nenani aku..
        Dm
kowe ra tau tak gugu..
           G
ra tau tak jogo perasaanmu..

Reff :
       F
 aku getun sayang..
    G
 nyapo mbiyen aku tego 
    Em
 ninggal kowe 
                Am
 pas sayang sayange..
     A      Dm            G
 tak gawe tatu..  jerune atimu..
         C              C7
 sing raiso.. mbok lalekne..

             F
 aku getun sayang.. 
           G
 nyapo mbiyen aku..
           Em
 ninggal kowe pas lagi
            Am
 sayang sayange..
 A           Dm
 saiki pas pengen mbalik..
       G                    C
 kowe uwes.. disanding wong liyo..

Musik : F..G..Em..Am A
        Dm..G..C..G..

  C
netes eluhku 
G            Am
ngempet roso kangenku..
          F           Dm
marang sliramu.. sing tau..
        G
ngiseni uripku..
 Em                      Am  A
aku.. sing mbok sayang sayang..
         Dm
kowe wes tau berjuang..
         G
nanging aku malah ngilang..

 C         G          Am
aku baru sadar lorone atimu..
      F          Dm
nalikane kowe mbiyen 
     G
iseh karo aku..
  Em                A
kowe.. sing nenani aku..
        Dm
kowe ra tau tak gugu
           G
ra tau tak jogo perasaanmu..

Reff :
       F
 aku getun sayang..
    G
 nyapo mbiyen aku tego 
    Em
 ninggal kowe 
                Am
 pas sayang sayange..
     A      Dm            G
 tak gawe tatu..  jerune atimu..
         C              C7
 sing raiso.. mbok lalekne..

             F
 aku getun sayang.. 
           G
 nyapo mbiyen aku..
           Em
 ninggal kowe pas lagi
            Am
 sayang sayange..
   A          Dm
 saiki pas pengen mbalik..
       G                    C
 kowe uwes.. disanding wong liyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb F/A Gm..
        D# F Bb..
        D# F..

  Bb         
netes eluhku 
F            Gm       F
ngempet roso kangenku..
          D#          Cm
marang sliramu.. sing tau..
        F     -D#
ngiseni uripku..
  Dm                     Gm  G
aku.. sing mbok sayang sayang..
         Cm
kowe wes tau berjuang..
         F
nanging aku malah ngilang..

 Bb        F          Gm
aku baru sadar lorone a..timu..
      D#         Cm
nalikane kowe mbiyen 
       F     -D#
iseh karo aku..
  Dm                G
kowe.. sing nenani aku..
        Cm
kowe ra tau tak gugu..
           F
ra tau tak jogo perasaanmu..

Reff :
       D#
 aku getun sayang..
    F
 nyapo mbiyen aku tego 
    Dm
 ninggal kowe 
                Gm
 pas sayang sayange..
     G      Cm            F
 tak gawe tatu..  jerune atimu..
         Bb             Bb7
 sing raiso.. mbok lalekne..

             D#
 aku getun sayang.. 
           F
 nyapo mbiyen aku..
           Dm
 ninggal kowe pas lagi
            Gm
 sayang sayange..
 G           Cm
 saiki pas pengen mbalik..
       F                    Bb
 kowe uwes.. disanding wong liyo..

Musik : D#..F..Dm..Gm G
        Cm..F..Bb..F..

  Bb
netes eluhku 
F            Gm
ngempet roso kangenku..
          D#          Cm
marang sliramu.. sing tau..
        F
ngiseni uripku..
 Dm                      Gm   G
aku.. sing mbok sayang sayang..
         Cm
kowe wes tau berjuang..
         F
nanging aku malah ngilang..

 Bb        F          Gm
aku baru sadar lorone atimu..
      D#         Cm
nalikane kowe mbiyen 
     F
iseh karo aku..
  Dm                G
kowe.. sing nenani aku..
        Cm
kowe ra tau tak gugu
           F
ra tau tak jogo perasaanmu..

Reff :
       D#
 aku getun sayang..
    F
 nyapo mbiyen aku tego 
    Dm
 ninggal kowe 
                Gm
 pas sayang sayange..
     G      Cm            F
 tak gawe tatu..  jerune atimu..
         Bb             Bb7
 sing raiso.. mbok lalekne..

             D#
 aku getun sayang.. 
           F
 nyapo mbiyen aku..
           Dm
 ninggal kowe pas lagi
            Gm
 sayang sayange..
   G          Cm
 saiki pas pengen mbalik..
       F                    Bb
 kowe uwes.. disanding wong liyo..
Facebook
Twitter

Chord Jihan Audy - Aku Getun Sayang


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  •