Kunci Gitar Jihan Audy Ft. Gaclex - Bojo Keplese

Transpose:
Intro : G..D..Em A D..

        D
wes tak rasak-rasakne
        D
wes tak takokne-takokne
     D                    A
nyatane koncomu do meneng ae..
    A
tibane kowe preman
        A
nggak doyan penggawean
    A                       D
sedino dino mung seneng keluyuran..

        D
wes tak tutup-tutupi
        D
wes tak rapet-rapeti
     D                  A
nyatane kowe malah soyo ndadi..
     A
rupo pancene ganteng
    A
ketoro kantong anteng
    A                      D
tibane mung nggawe endasku puyeng..

Reff :
            G                D
 ku nyambut gawe.. nggolekne kowe
        A                      D
 tapi kowe malah soyo kleja kleje
         G               D
 macakmu dukun.. mangano sabun
          Em          A            D    
 wes ra kuat ngempet aku trimo goodbye..

    Bm
aku wong lanang ganteng
isih akeh sing antri
        Em
perawan rondo ngenteni
kabeh podho njaluk rabi
    G           A
cukupo mbok kedepi
         D         Bm
mesti kintil ora bali
      Em       A
ra percoyo jajalo
        D
mesti wae kowe kegi..

     Bm
kowe kegeden ge-er
nganti koyo wong kenthir
     Em
awak kebak tatoan
gambar nogo, gambar ulo
 G        A
ulo ulo suwung
        D            Bm
ngakumu yo panggah joko
   Em         A
ndisek dikandani
      D
tapi aku ra percoyo..

Musik : D Em A D
        Bm Em A D..

 D
aku kok pasangi
pati geni telung dino
  D
ilmu dukun jowo
        A
mandine tang puluh dino
       A
nggawe bulu perindu
ben aku rindu padamu
    A
sekarang konangan
          D
terlanjur dadi bojomu..

Reff :
            G                D
 ku nyambut gawe.. nggolekne kowe
        A                      D
 tapi kowe malah soyo kleja kleje
         G               D
 macakmu dukun.. mangano sabun
          Em          A            D    
 wes ra kuat ngempet aku trimo goodbye..

    Bm
aku wong lanang ganteng
isih akeh sing antri
        Em
perawan rondo ngenteni
kabeh podho njaluk rabi
    G           A
cukupo mbok kedepi
         D         Bm
mesti kintil ora bali
      Em       A
ra percoyo jajalo
         D
mesthi wae kowe kegi..

     Bm
kowe kegeden ge-er
nganti koyo wong kenthir
     Em
awak kebak tatoan
gambar nogo, gambar ulo
 G        A
ulo ulo suwung
        D            Bm
ngakumu yo panggah joko
   Em         A
ndisek dikandani
      D
tapi aku ra percoyo..

 D
aku kok pasangi
pati geni telung dino
  D
ilmu dukun jowo
        A
mandine tang puluh dino
       A
nggawe bulu perindu
ben aku rindu padamu
    A
sekarang konangan
          D
terlanjur dadi bojomu..

      G           D
wes kadung.. keplese..
       Em         A     D
opo mending.. tak tombokne eeee..
Facebook
Twitter

Chord Jihan Audy Ft. Gaclex - Bojo Keplese


Lihat semua :
  • Chord Adi Gaclex
  • Chord Jihan Audy
  •