Kunci Gitar Jihan Audy - Kulonuwun (Loro Kebacut Tresno)

Transpose:
Intro : C Em F..
       -Em Dm A G..

  C     Em   
Kulo….nuwun..
F     G         C
 piye kabar awakmu
        Em     F
seng pernah.. ono.. 
     G        Am
neng njero atiku
      Em    F
ngancani…. aku..
                     C     G
urip bareng gentekke wektu..

  C       Em
Nuwun.. sewu..
F     G            C
 kulo meng lagi rindu
    Em       F    
kelingan…. kamu.. 
G               Am
nggandeng tanganku..
      Em   F  Fm
mergo sa….iki.. 
      G            C 
ono tangan liyane aku..

Int. C..F Fm G
     C..F Fm G-G

Reff :
  C     Em          F
 Aku.. iseh tetep loro..
      G           C 
 tapi kebacut tresno..
      Em     F  G
 aduh me….sakno..

   C        Em       F
 Kowe.. kok tega tegane..
       G          C
 pamer tangan liyane.. 
      Em     F
 aduh me….sakke..
    G                       (C)
 saiki isone mung nelongso dewe..

Musik : C Em F..
        Dm A G..

  C       Em
Nuwun.. sewu..
F     G            C
 kulo meng lagi rindu
    Em       F    
kelingan…. kamu.. 
G               Am
nggandeng tanganku..
      Em   F Fm
mergo sa….iki.. 
      G            C 
ono tangan liyane aku..

Int. C..F Fm G
     C..F Fm G-G

Reff :
  C     Em          F
 Aku.. iseh tetep loro..
      G           C 
 tapi kebacut tresno..
      Em     F  G
 aduh me….sakno..

   C        Em       F
 Kowe.. kok tega tegane..
       G          C
 pamer tangan liyane.. 
      Em     F
 aduh me….sakke..
    G                       (C)
 saiki isone mung nelongso dewe..

  C     Em          F
 Aku.. iseh tetep loro..
      G           C 
 tapi kebacut tresno..
      Em   F  G
 aduh mesakno..

   C        Em       F
 Kowe.. kok tega tegane..
       G          C
 pamer tangan liyane.. 
      Em   F
 aduh mesakke..
    G                        C
 saiki isone mung nelongso dewe..

Catatan :
Change re-chord intro A/C# = A

==ORIGINAL CHORD]]

Intro : A C#m D.. -C#m Bm F#/Bb E.. A C#m Kulo….nuwun.. D E A piye kabar awakmu C#m D seng pernah.. ono.. E F#m neng njero atiku C#m D ngancani…. aku.. A E urip bareng gentekke wektu.. A C#m Nuwun.. sewu.. D E A kulo meng lagi rindu C#m D kelingan…. kamu.. E F#m nggandeng tanganku.. C#m D Dm mergo sa….iki.. E (A) ono tangan liyane aku.. Int. A..D Dm E A..D Dm E-E Reff : A C#m D Aku.. iseh tetep loro.. E A tapi kebacut tresno.. C#m D E aduh me….sakno.. A C#m D Kowe.. kok tega tegane.. E A pamer tangan liyane.. C#m D aduh me….sakke.. E (A) saiki isone mung nelongso dewe.. Musik : A C#m D.. Bm F#/Bb E.. A C#m Nuwun.. sewu.. D E A kulo meng lagi rindu C#m D kelingan…. kamu.. E F#m nggandeng tanganku.. C#m D Dm mergo sa….iki.. E (A) ono tangan liyane aku.. Int. A..D Dm E A..D Dm E-E Reff : A C#m D Aku.. iseh tetep loro.. E A tapi kebacut tresno.. C#m D E aduh me….sakno.. A C#m D Kowe.. kok tega tegane.. E A pamer tangan liyane.. C#m D aduh me….sakke.. E (A) saiki isone mung nelongso dewe.. A C#m D Aku.. iseh tetep loro.. E A tapi kebacut tresno.. C#m D E aduh mesakno.. A C#m D Kowe.. kok tega tegane.. E A pamer tangan liyane.. C#m D aduh mesakke.. E A saiki isone mung nelongso dewe..
Facebook
Twitter

Chord Jihan Audy - Kulonuwun (Loro Kebacut Tresno)


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  •