Kunci Gitar Aviwkila - Sugeng Tindak (Tribute To Didi Kempot)

Transpose:
Intro : C F

      C            Em
ra ngiro sliramu lungo
     Am            Em
lungomu ninggalake cerito
      F                      Em
wis ambyar sing ning njero dodo
      D                 G
wis remuk ati nandang loro..

        C                     Em
wis sak mestine ati iki nelongso
     Am                 Em
sliramu lungo ora kondo kondo
       F               Em   Am
duh Gusti panyuwunku namung siji
     D          G           C    C7
mugi keparing dalan ingkang mulyo..

Reff :
              F
 senajan sliramu lungo
                 G
 (ra biso tak sambat)
                  Em
 ning ati tansah kelingan
            Am
 (kabeh kenangan)
                  Dm
 perih rasane tak lakoni
 G                C  Gm
  nerimo kahanan iki..

   C         F
 senajan rasane loro
          G
 (atiku ambyar)
                     Em
 ninggalke tatu ning dodo
          Am
 (aku kelangan)
                Dm 
 ati iki kudu biso nerimo
 G             Em    F
  kabeh kagungane Gusti..

Musik : F G Em Am
        Dm Em F G

Reff :
              F
 senajan sliramu lungo
 G                  Em
  ning ati tansah kelingan
 Am                Dm
  perih rasane tak lakoni
 G                C  Gm
  nerimo kahanan iki..

   C         F
 senajan rasane loro
           G
 (atiku ambyar)
                     Em
 ninggalke tatu ning dodo
           Am
 (aku kelangan)
                Dm
 ati iki kudu biso nerimo
 G                   F -Em Dm
  kabeh kagungane Gusti..
         G         C
 kabeh titipane Gusti..

Outro : F -G C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb D#

      Bb           Dm
ra ngiro sliramu lungo
     Gm            Dm
lungomu ninggalake cerito
      D#                     Bb/D
wis ambyar sing ning njero dodo
      C                 Fm
wis remuk ati nandang loro..

        Bb                    Dm
wis sak mestine ati iki nelongso
     Gm                 Dm
sliramu lungo ora kondo kondo
       D#              Bb/D   Gm
duh Gusti panyuwunku namung siji
     C          Fm           Bb   Bb7
mugi keparing dalan ingkang mulyo..

Reff :
              D#
 senajan sliramu lungo
                 Fm
 (ra biso tak sambat)
                   Bb/D
 ning ati tansah kelingan
            Gm
 (kabeh kenangan)
                  Cm
 perih rasane tak lakoni
 Fm                Bb Fm
  nerimo kahanan iki..

   Bb        D#
 senajan rasane loro
          Fm
 (atiku ambyar)
                     Bb/D
 ninggalke tatu ning dodo
          Gm
 (aku kelangan)
                Cm 
 ati iki kudu biso nerimo
 Fm            -Dm   (D#)
  kabeh kagungane Gusti..

Musik : D# Fm Dm Gm
        Cm Dm D# Fm

Reff :
              D#
 senajan sliramu lungo
 Fm                  Bb/D
  ning ati tansah kelingan
 Gm                Cm
  perih rasane tak lakoni
 Fm                Bb Fm
  nerimo kahanan iki..

   Bb        D#
 senajan rasane loro 
           Fm
 (atiku ambyar)
                     Dm
 ninggalke tatu ning dodo
           Gm
 (aku kelangan)
                Cm
 ati iki kudu biso nerimo
 Fm                   D# Dm Cm
  kabeh kagungane Gusti..
         Fm         Bb
 kabeh titipane Gusti..

Outro : D# -Fm Bb
Facebook
Twitter

Chord Aviwkila - Sugeng Tindak (Tribute To Didi Kempot)


Lihat semua :
  • Chord Aviwkila
  •