Kunci Gitar Kangen Setengah Mati - Wandra feat. Jihan Audy

Transpose:
Kangen Setengah MatiWandra feat. Jihan Audy
☕ Capo fret 4

Intro : Am G F E.. Am kerlap kerlip lintang…. G ono ring.. awang-awang F ngengetaken isun Am rikolo ambi riko.. Am semilire angin.. G Dm ono ring wayah wengi F nambahi sepine ati E hang mageh dewekan.. Reff : Am duh nelongso rasane ati Dm pingin ketemu tapi sing biso G koyo dene mongso ketigo Am ngarepno banyu udan teko.. Am kangen iki setengah mati Dm mung riko hang biso nambani G sayang riko saiki nong ngendi Am wis suwe sun nganten-nganteni.. Musik : Am Dm G Am Am kerlap kerlip lintang G ono ring awang-awang F ngengetaken isun Am rikolo ambi riko.. Am semilire angin G Dm ono ring wayah wengi F nambahi sepine ati E hang mageh dewekan.. Reff : Am duh nelongso rasane ati Dm pingin ketemu tapi sing biso G koyo dene mongso ketigo Am ngarepno banyu udan teko.. Am kangen iki setengah mati Dm mung riko hang biso nambani G sayang riko saiki nong ngendi Am wis suwe sun nganten-nganteni.. Am duh nelongso rasane ati Dm pingin ketemu tapi sing biso G koyo dene mongso ketigo Am ngarepno banyu udan teko.. Am kangen iki setengah mati Dm mung riko hang biso nambani G sayang riko saiki nong ngendi Am wis suwe sun nganten-nganteni.. G E Am wis suwe sun nganten-nganteni.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : C#m B A G# C#m kerlap kerlip lintang.. B ono ring.. awang-awang A ngengetaken isun C#m rikolo ambi riko.. C#m semilire angin.. B F#m ono ring wayah wengi A nambahi sepine ati G# hang mageh dewekan.. Reff : C#m duh nelongso rasane ati F#m pingin ketemu tapi sing biso B koyo dene mongso ketigo C#m ngarepno banyu udan teko.. C#m kangen iki setengah mati F#m mung riko hang biso nambani B sayang riko saiki nong ngendi C#m wis suwe sun nganten-nganteni.. Musik : C#m F#m B C#m C#m kerlap kerlip lintang B ono ring awang-awang A ngengetaken isun C#m rikolo ambi riko.. C#m semilire angin B F#m ono ring wayah wengi A nambahi sepine ati G# hang mageh dewekan.. Reff : C#m duh nelongso rasane ati F#m pingin ketemu tapi sing biso B koyo dene mongso ketigo C#m ngarepno banyu udan teko.. C#m kangen iki setengah mati F#m mung riko hang biso nambani B sayang riko saiki nong ngendi C#m wis suwe sun nganten-nganteni.. C#m duh nelongso rasane ati F#m pingin ketemu tapi sing biso B koyo dene mongso ketigo C#m ngarepno banyu udan teko.. C#m kangen iki setengah mati F#m mung riko hang biso nambani B sayang riko saiki nong ngendi C#m wis suwe sun nganten-nganteni.. B G# C#m wis suwe sun nganten-nganteni..

Chord Kangen Setengah Mati - Wandra feat. Jihan Audy


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  • Chord Wandra
  •