Kunci Gitar Janji Ketemu - Jihan Audy feat. Republik Seni Wirosari

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C  F  C  G
        C  F  C  G  C G C

C          Em           Am
jam telu sore iku janji ketemu..
 Dm           G          C
udan grimis nakal mbedo aku..
  Em          A            Dm
nadyan kroso anyep ora tak gape..
      F        G        C  G
mergo ra sabar ketemu kowe..

   C              Em      Am
bendung tirto ing ati ora kuwowo..
 Dm       G          C
WA-mu iki lagi tak woco..
  Em          A           Dm
miker sui nganti lali tak balesi..
      F
terus tak screenshot
           G     C    G
tak simpen ono galeri..

    C          Em
tekamu tak tunggu
       Am        Em
nganti gobyos kringetku
        Dm
munggah mudun dalan iku
     F           G
nyepeda jengki biru..

      C         Em
leren ngombe WA kowe
        Am           Em
lha kok dadi centang siji
     Dm
kowe nengdi uwes sui
         F     G  C
malah ngedrop HP iki..

Int. F G C..

Reff :
            F     G
 ing ngendi sayangku..
   Em       Am
 suwe tak enteni..
        Dm        G          C
 sepeda jengki.. alon tak olahi..

            F    G
 ing ngendi sliramu..
    Em      Am
 janji sore iki..
      Dm        G       C
 alas jati.. tambakselo kui..

Musik : F G Em Am Dm G C..
        F G Em Am Dm G C..

    C              Em      Am
mbendung tirto ing ati ora kuwowo..
 Dm       G          C
WA-mu iki lagi tak woco..
  Em          A           Dm
miker sui nganti lali tak balesi..
      F
terus tak screenshot
           G     C    G
tak simpen ono galeri..

    C          Em
tekamu tak tunggu
       Am        Em
nganti gobyos kringetku
        Dm
munggah mudun dalan iku
     F           G
nyepeda jengki biru..

      C         Em
leren ngombe WA kowe
        Am           Em
lha kok dadi centang siji
     Dm
kowe nengdi uwes sui
         F     G  C
malah ngedrop HP iki..

Int. F G C..

Reff :
            F     G
 ing ngendi sayangku..
   Em       Am
 suwe tak enteni..
        Dm        G          C
 sepeda jengki.. alon tak olahi..

            F    G
 ing ngendi sliramu..
    Em      Am
 janji sore iki..
      Dm        G       C
 alas jati.. tambakselo kui..

           F     G
 lha jebul sayangku..
     Em         Am
 nengkene ket mau..
      Dm         G            C
 kowe pancen.. seneng nggudo aku..

          F     G
 ko ngono sayangku..
   Em             Am
 malah ngguya ngguyu..
      Dm             G       C
 dadi tambah.. gemes roso atiku..
      F              G       Em  Am
 dadi tambah.. gemes roso atiku..
       Dm   G            C
 aku pengen.. njiwet pipimu..

Outro : F G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D  G  D  A
        D  G  D  A  D A D

D          F#m          Bm
jam telu sore iku janji ketemu..
 Em           A          D
udan grimis nakal mbedo aku..
  F#m         B            Em
nadyan kroso anyep ora tak gape..
      G        A        D  A
mergo ra sabar ketemu kowe..

   D              F#m     Bm
bendung tirto ing ati ora kuwowo..
 Em       A          D
WA-mu iki lagi tak woco..
  F#m         B           Em
miker sui nganti lali tak balesi..
      G
terus tak screenshot
           A     D    A
tak simpen ono galeri..

    D          F#m
tekamu tak tunggu
       Bm        F#m
nganti gobyos kringetku
        Em
munggah mudun dalan iku
     G           A
nyepeda jengki biru..

      D         F#m
leren ngombe WA kowe
        Bm           F#m
lha kok dadi centang siji
     Em
kowe nengdi uwes sui
         G     A  D
malah ngedrop HP iki..

Int. G A D..

Reff :
            G     A
 ing ngendi sayangku..
   F#m      Bm
 suwe tak enteni..
        Em        A          D
 sepeda jengki.. alon tak olahi..

            G    A
 ing ngendi sliramu..
    F#m     Bm
 janji sore iki..
      Em        A       D
 alas jati.. tambakselo kui..

Musik : G A F#m Bm Em A D..
        G A F#m Bm Em A D..

    D              F#m     Bm
mbendung tirto ing ati ora kuwowo..
 Em       A          D
WA-mu iki lagi tak woco..
  F#m         B           Em
miker sui nganti lali tak balesi..
      G
terus tak screenshot
           A     D    A
tak simpen ono galeri..

    D          F#m
tekamu tak tunggu
       Bm        F#m
nganti gobyos kringetku
        Em
munggah mudun dalan iku
     G           A
nyepeda jengki biru..

      D         F#m
leren ngombe WA kowe
        Bm           F#m
lha kok dadi centang siji
     Em
kowe nengdi uwes sui
         G     A  D
malah ngedrop HP iki..

Int. G A D..

Reff :
            G     A
 ing ngendi sayangku..
   F#m      Bm
 suwe tak enteni..
        Em        A          D
 sepeda jengki.. alon tak olahi..

            G    A
 ing ngendi sliramu..
    F#m     Bm
 janji sore iki..
      Em        A       D
 alas jati.. tambakselo kui..

           G     A
 lha jebul sayangku..
     F#m        Bm
 nengkene ket mau..
      Em         A            D
 kowe pancen.. seneng nggudo aku..

          G     A
 ko ngono sayangku..
   F#m            Bm
 malah ngguya ngguyu..
      Em             A       D
 dadi tambah.. gemes roso atiku..
      G              A       F#m  Bm
 dadi tambah.. gemes roso atiku..
       Em   A            D
 aku pengen.. njiwet pipimu..

Outro : G A D..
Facebook
Twitter

Chord Janji Ketemu - Jihan Audy feat. Republik Seni Wirosari


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  • Chord Republik Seni Wirosari
  •