Kunci Gitar Jihan Audy Ft. DJ Komis - Nderek Sampean

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Reff :
      F           G
 aku ora.. iso.. adoh..
          Am
 teko tresnomu..
              F              G
 ngancani uripmu.. susah.. seneng..
          Am
 bareng-bareng..
                   F
 mbiyen aku wis janji..
              G
 njogo kalung ati..
             C
 sehidup semati..

Intro : C Am F G
        C Am F G..

   C                    G
nderek.. kulo nderek sampean..
F                     C
 aku ojo mbok tinggal dewean..
   C                    F
nderek.. kulo nderek sampean..
G                 C
 mergo aku wedi kelangan..

    Am             Em
aku pingin koe ngerti..
         F              C
mung koe sing tak tresnani..
    Am       Em
ojo negakke aku..
     F                     G
aku ora iso.. yen nahan rindu..

Reff :
      F           G
 aku ora.. iso.. adoh..
          Am
 teko tresnomu..
              F              G
 ngancani uripmu.. susah.. seneng..
          Am
 bareng-bareng..
                   F
 mbiyen aku wis janji..
              G
 njogo kalung ati..
             C
 sehidup semati..

Musik : C Am F G
        C Am F G..

   C                    G
nderek.. kulo nderek sampean..
F                     C
 aku ojo mbok tinggal dewean..
   C                    F
nderek.. kulo nderek sampean..
G                 C
 mergo aku wedi kelangan..

    Am             Em
aku pingin koe ngerti..
         F              C
mung koe sing tak tresnani..
    Am       Em
ojo negakke aku..
     F                     G
aku ora iso.. yen nahan rindu..

Reff :
      F           G
 aku ora.. iso.. adoh..
          Am
 teko tresnomu..
              F              G
 ngancani uripmu.. susah.. seneng..
          Am
 bareng-bareng..
                   F
 mbiyen aku wis janji..
              G
 njogo kalung ati..
             C
 sehidup semati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Reff :
      G           A
 aku ora.. iso.. adoh..
          Bm
 teko tresnomu..
              G              A
 ngancani uripmu.. susah.. seneng..
          Bm
 bareng-bareng..
                   G
 mbiyen aku wis janji..
              A
 njogo kalung ati..
             D
 sehidup semati..

Intro : D Bm G A
        D Bm G A..

   D                    A
nderek.. kulo nderek sampean..
G                     D
 aku ojo mbok tinggal dewean..
   D                    G
nderek.. kulo nderek sampean..
A                 D
 mergo aku wedi kelangan..

    Bm             F#m
aku pingin koe ngerti..
         G              D
mung koe sing tak tresnani..
    Bm       F#m
ojo negakke aku..
     G                     A
aku ora iso.. yen nahan rindu..

Reff :
      G           A
 aku ora.. iso.. adoh..
          Bm
 teko tresnomu..
              G              A
 ngancani uripmu.. susah.. seneng..
          Bm
 bareng-bareng..
                   G
 mbiyen aku wis janji..
              A
 njogo kalung ati..
             D
 sehidup semati..

Musik : D Bm G A
        D Bm G A..

   D                    A
nderek.. kulo nderek sampean..
G                     D
 aku ojo mbok tinggal dewean..
   D                    G
nderek.. kulo nderek sampean..
A                 D
 mergo aku wedi kelangan..

    Bm             F#m
aku pingin koe ngerti..
         G              D
mung koe sing tak tresnani..
    Bm       F#m
ojo negakke aku..
     G                     A
aku ora iso.. yen nahan rindu..

Reff :
      G           A
 aku ora.. iso.. adoh..
          Bm
 teko tresnomu..
              G              A
 ngancani uripmu.. susah.. seneng..
          Bm
 bareng-bareng..
                   G
 mbiyen aku wis janji..
              A
 njogo kalung ati..
             D
 sehidup semati..
Facebook
Twitter

Chord Jihan Audy Ft. DJ Komis - Nderek Sampean


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  •