Kunci Gitar Jihan Audy - Ikhlas

Transpose:
Intro : Am Dm E Am

 Am             Em
ibarate nunggu udan mongso tigo
F                            Am
 ra bakal teko mung nggawe cuwo
 Dm
aku tresno kowe
     Am
kowe tresno wong liyo
      F                   G
kok koyongene dalan tresnoku
          Am    E
marang slirahmu..

    Am              Em
tak lilakne lungo soko ati iki
F                         Am
 wes ora kudu arep nggondeli
  Dm
gedene rosoku
       Am
tresno marang slirahmu
      F               G
amung nambahi loro atiku
       Am    E
loro batinku..

Reff :
     Am
 kepiye maneh
            Em
 yen pancen ora jodone
          Dm                   Am E
 mbok nganti kapan tetep ora biso..

          Am
 aku mung biso dungo
        Em
 mugo biso urip mulyo
      Dm                    Am
 urip bebrayan nganti selawase..

        Dm         Am
 tak tompo.. kanti ikhlas ning ati
     F               G           Am
 yen pancene ora jodoku.. ora jodoku..

Musik : F G C Am Dm E

Reff :
     Am
 kepiye maneh
            Em
 yen pancen ora jodone
          Dm                   Am E
 mbok nganti kapan tetep ora biso..

          Am
 aku mung biso dungo
        Em
 mugo biso urip mulyo
      Dm                    Am
 urip bebrayan nganti selawase..

     Am
 kepiye maneh
            Em
 yen pancen ora jodone
          Dm                   Am E
 mbok nganti kapan tetep ora biso..

          Am
 aku mung biso dungo
        Em
 mugo biso urip mulyo
      Dm                    Am
 urip bebrayan nganti selawase..

        Dm         Am
 tak tompo.. kanti ikhlas ning ati
     F               G          Am
 yen pancene ora jodoku, ora jodoku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Em Am B Em

 Em             Bm
ibarate nunggu udan mongso tigo
C                            Em
 ra bakal teko mung nggawe cuwo
 Am
aku tresno kowe
     Em
kowe tresno wong liyo
      C                   D
kok koyongene dalan tresnoku
          Em    B
marang slirahmu..

    Em              Bm
tak lilakne lungo soko ati iki
C                         Em
 wes ora kudu arep nggondeli
  Am
gedene rosoku
       Em
tresno marang slirahmu
      C               D
amung nambahi loro atiku
       Em    B
loro batinku..

Reff :
     Em
 kepiye maneh
            Bm
 yen pancen ora jodone
          Am                   Em B
 mbok nganti kapan tetep ora biso..

          Em
 aku mung biso dungo
        Bm
 mugo biso urip mulyo
      Am                    Em
 urip bebrayan nganti selawase..

        Am         Em
 tak tompo.. kanti ikhlas ning ati
     C               D           Em
 yen pancene ora jodoku.. ora jodoku..

Musik : C D G Em Am B

Reff :
     Em
 kepiye maneh
            Bm
 yen pancen ora jodone
          Am                   Em B
 mbok nganti kapan tetep ora biso..

          Em
 aku mung biso dungo
        Bm
 mugo biso urip mulyo
      Am                    Em
 urip bebrayan nganti selawase..

     Em
 kepiye maneh
            Bm
 yen pancen ora jodone
          Am                   Em B
 mbok nganti kapan tetep ora biso..

          Em
 aku mung biso dungo
        Bm
 mugo biso urip mulyo
      Am                    Em
 urip bebrayan nganti selawase..

        Am         Em
 tak tompo.. kanti ikhlas ning ati
     C               D          Em
 yen pancene ora jodoku, ora jodoku..

Chord Jihan Audy - Ikhlas


Lihat semua :
  • Chord Jihan Audy
  •