Kunci Gitar Lek Dahlan - Pasukan Anti Sambat

Transpose:
Intro : G C D G
        G C D G

G            G
 wayahe tuku gas
              C
besok budal tugas
              D
blonjo kudu cukup
                    G
ben dek bojo ora mrengut..

               G
dandane sing rapi
                C
nggawe minyak wangi
           D
ora kudu mewah
                      G
sing penting katone gagah..

G -F#m Em                       Bm
ra ken-dor tengah ndalan bane bocor
       C                          G
mlebu alas kringet mruntus keno panas
  G  -F#m Em                     Bm
tetep sa-bar pasang ati katon jembar
          C            D              G
ilang masalah nyawang esem sing ning omah..

Int.     C      D        G
     lalala.. lala lalalala..
     C D G

Reff :
 G
 pasukan anti tumbang
         C                      G
 budal perang sangune yo namung sayang
          D                C
 sayang negerine sayang garwane
          D                   G
 ndungo wae mugo slamet kabehane..

 G
 pasukan anti sambat
        C                      G
 awan bengi ngabdi gawe masyarakat
        D          C
 ayem desane ayem atine
           D                       G
 senajan sesok lawuhe mung nganggo tempe..

Musik : G C D G
        Em Bm C D G D

            G
wayahe tuku gas
              C
besok budal tugas
              D
blonjo kudu cukup
                    G
ben dek bojo ora mrengut..

               G
dandane sing rapi
                C
nggawe minyak wangi
           D
ora kudu mewah
                      G
sing penting katone gagah..

      Em                       Bm
ra kendor tengah ndalan bane bocor
       C                          G
mlebu alas kringet mruntus keno panas
        Em                      Bm
tetep sabar pasang ati katon jembar
          C            D              G
ilang masalah nyawang esem sing ning omah..

Int. C D G     
     C D G

Reff :
 G
 pasukan anti tumbang
         C                      G
 budal perang sangune yo namung sayang
          D                C
 sayang negerine sayang garwane
          D                   G
 ndungo wae mugo slamet kabehane..

 G
 pasukan anti sambat
        C                      G
 awan bengi ngabdi gawe masyarakat
        D          C
 ayem desane ayem atine
           D                       G
 senajan sesok lawuhe mung nganggo tempe..

Chord Lek Dahlan - Pasukan Anti Sambat


Lihat semua :
  • Chord Lek Dahlan
  •