Kunci Gitar Lek Dahlan - Wong Tani (Njepat) OST. Agoes Kotak Reborn

Transpose:
Intro : G D Em D C G Am D
        G D Em D C G Am D G..

G                       Em
maturnuwun mpun ngramut nganti tekun
        Am           D
sampek anakmu niki nakale mpun mantun..
G                  Em
ati susah bandelku mbiyen parah
          Am
njenengan panasan ning sawah
     D
kulo malah mbolos sekolah..

C           G
gaya uripku sing duwur..
 Am                   Em           D
ora kelingan.. ibu kerjane mung tandur..
C         G
ganti aku sing ngrumat..
  Am                     D
kulo mpun insaf.. kulo tobat..

Reff :
         G         D              Em   D
 bapakku wong tani.. ibuku nandur pari..
        C    G          Am          D
 kudu kuat masio kulite ireng mengkilat
         G         D              Em   D
 bapakku wong tani.. ibuku nandur pari..
        C    G            Am   D       G
 kudu kuat masio bangkek'ane rasane njepat..

[suluk]
G             C
 najan awak kesel..
Bm           C            Bm
kerjo awan bengi tetep mempeng..
D       C      D            (G)
kanggo aku anakmu sing bagus dewe..

Musik : G D Em D C G Am D
        G D Em D C G Am D G..

C           G
gaya uripku sing duwur..
 Am                   Em           D
ora kelingan.. ibu kerjane mung tandur..
C         G
ganti aku sing ngrumat..
  Am                     D
kulo mpun insaf.. kulo tobat..

Reff :
         G         D              Em   D
 bapakku wong tani.. ibuku nandur pari..
        C    G          Am          D
 kudu kuat masio kulite ireng mengkilat
         G         D              Em   D
 bapakku wong tani.. ibuku nandur pari..
        C    G            Am   D       G
 kudu kuat masio bangkek'ane rasane njepat..
Facebook
Twitter

Chord Lek Dahlan - Wong Tani (Njepat) OST. Agoes Kotak Reborn


Lihat semua :
  • Chord Lek Dahlan
  •