Kunci Gitar Esa Risty - Sing Mungkin

Transpose:
Intro : F G Em-E Am
        F G C..
        C..F G C..
        Dm..Am..Dm G C..

                        C
sing mungkin sun baleni maning
           F        G        C
kisah hang wes.. ngelarani batin..
            Dm
riko dadi gelo..
               Am
mergo isun wes suloyo..
    G                       C
pungkasane isun riko tinggalno..

        G -Am -Bm C
saiki buru sun rasakno
        F         G          C
sepine ati.. dung sing ono riko..
           Dm
dino-dino isun..
             Am
koyo sing nduwe doyo..
      G                  C
sun roso urip sepi tanpo riko..

Reff :
        F
 duh Gusti tolong kulo dikuatno..
             C       G         Am
 ngadepi cobane urip hang kulo songgo..
                 Dm
 rasane sing sanggup..
                G
 isun kadung tanpo riko
                 C
 isun njaluk sepuro..

        F
 duh Gusti tolong kulo dikuatno..
             C       G         Am
 ngadepi cobane urip hang kulo songgo..
                 Dm
 rasane sing sanggup..
                G
 isun kadung tanpo riko
                 C
 isun njaluk sepuro..

Musik : F..G..Em E Am..
        Dm..G..C..

                 C
saiki buru sun rasakno
        F         G          C
sepine ati.. dung sing ono riko..
           Dm
dino-dino isun..
             Am
koyo sing nduwe doyo
      G
sun roso urip sepi
        C
tanpo riko.. hu.. uhu..

Reff :
        F
 duh Gusti tolong kulo dikuatno..
             C       G         Am
 ngadepi cobane urip hang kulo songgo..
                 Dm
 rasane sing sanggup..
                G
 isun kadung tanpo riko
                 C
 isun njaluk sepuro.. ho ho oo..

        F
 duh Gusti tolong kulo dikuatno..
             C       G         Am
 ngadepi cobane urip hang kulo songgo..
                 Dm
 rasane sing sanggup..
                G
 isun kadung tanpo riko
                 C
 isun njaluk sepuro..

                 Dm
 rasane sing sanggup..
                G
 isun kadung tanpo riko
                 C
 isun njaluk sepuro..

Chord Esa Risty - Sing Mungkin


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •