Kunci Gitar Esa Risty - Nate Janji

Transpose:
Intro : Am F G C
        F C F..G..

C        G
mbiyen nate janji
Am            Em
neng ngarep motoku
   F          C
janjimu neng aku
        Dm         G
nganti anak-anak putu..

C            G
nanging mung nyatane
 Am        Em
ora ono buktine
     F        C
kowe ngapusi aku
         Dm     G
kowe menghianatiku..

Reff :
          Am    F
 kowe tak tresnani
   G            C
 jebule kowe mblenjani
        F        C
 tak trimo.. ngalah..
    F                  G
 timbang.. aku malah susah..

          Am    F
 kowe tak tresnani
        G           C
 jebule kowe mblenjani
        Dm      Am
 tak trimo.. mundur..
    F                E
 timbang.. ati soyo ajur..
                 (Am)
 krono janji manismu..

Musik : Am F G C
        F C F..G..
        Am F G C
        Dm Am F..E..

C        G
mbiyen nate janji
Am            Em
neng ngarep motoku
   F          C
janjimu neng aku
        Dm         G
nganti anak-anak putu..

C            G
nanging mung nyatane
 Am        Em
ora ono buktine
     F        C
kowe ngapusi aku
         Dm     G
kowe menghianatiku..

Reff :
          Am    F
 kowe tak tresnani
   G           C
 jebule kowe mblenjani
        F        C
 tak trimo.. ngalah..
    F                  G
 timbang.. aku malah susah..

          Am    F
 kowe tak tresnani
        G           C
 jebule kowe mblenjani
        Dm      Am
 tak trimo.. mundur..
    F                E
 timbang.. ati soyo ajur..

          Am    F
 kowe tak tresnani
   G            C
 jebule kowe mblenjani
        F        C
 tak trimo.. ngalah..
    F                  G
 timbang.. aku malah susah..

          Am    F
 kowe tak tresnani
        G           C
 jebule kowe mblenjani
        Dm      Am
 tak trimo.. mundur..
    F                E
 timbang.. ati soyo ajur..
                  F  Am..
 krono janji manismu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em C D G
        C G C..D..

G        D
mbiyen nate janji
Em            Bm
neng ngarep motoku
   C          G
janjimu neng aku
        Am         D
nganti anak-anak putu..

G            D
nanging mung nyatane
 Em        Bm
ora ono buktine
     C        G
kowe ngapusi aku
         Am     D
kowe menghianatiku..

Reff :
          Em    C
 kowe tak tresnani
   D            G
 jebule kowe mblenjani
        C        G
 tak trimo.. ngalah..
    C                  D
 timbang.. aku malah susah..

          Em    C
 kowe tak tresnani
        D           G
 jebule kowe mblenjani
        Am      Em
 tak trimo.. mundur..
    C                B
 timbang.. ati soyo ajur..
                 (Em)
 krono janji manismu..

Musik : Em C D G
        C G C..D..
        Em C D G
        Am Em C..B..

G        D
mbiyen nate janji
Em            Bm
neng ngarep motoku
   C          G
janjimu neng aku
        Am         D
nganti anak-anak putu..

G            D
nanging mung nyatane
 Em        Bm
ora ono buktine
     C        G
kowe ngapusi aku
         Am     D
kowe menghianatiku..

Reff :
          Em    C
 kowe tak tresnani
   D           G
 jebule kowe mblenjani
        C        G
 tak trimo.. ngalah..
    C                  D
 timbang.. aku malah susah..

          Em    C
 kowe tak tresnani
        D           G
 jebule kowe mblenjani
        Am      Em
 tak trimo.. mundur..
    C                B
 timbang.. ati soyo ajur..

          Em    C
 kowe tak tresnani
   D            G
 jebule kowe mblenjani
        C        G
 tak trimo.. ngalah..
    C                  D
 timbang.. aku malah susah..

          Em    C
 kowe tak tresnani
        D           G
 jebule kowe mblenjani
        Am      Em
 tak trimo.. mundur..
    C                B
 timbang.. ati soyo ajur..
                  C  Em..
 krono janji manismu..

Chord Esa Risty - Nate Janji


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •