Kunci Gitar Esa Risty - ASU (Aku Selalu Untukmu)

Transpose:
Intro : Dm G C..
        Dm G C..

  C                    Em
soko jogjo tumeko banyuwangi..
 F                 G
amergo ngeboti pujaan hati..
    C                          Em
nganti sekel lecet kemproh ing sandangan..
  F                     G
semua demi kamu yang ku sayang..

        Am
ra nyongko..
             F
kowe gampang mbagi ing tresno..
Am                     G
welase murni tego mbok tancepi eri..

Reff :
  C                 Em
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                F
 nanging kenyataane..
          G
 seperene ra tentu..

  C                 Em
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                F
 nanging kenyataane..
               G               C
 tresnomu mung nggawe ancure atiku..

Musik : C Em F G
        C Em F G..C..

  C                    Em
soko jogjo tumeko banyuwangi..
 F                 G
amergo ngeboti pujaan hati..
    C                          Em
nganti sekel lecet kemproh ing sandangan..
  F                     G
semua demi kamu yang ku sayang..

        Am
ra nyongko..
             F
kowe gampang mbagi ing tresno..
Am                     G
welase murni tego mbok tancepi eri..

Reff :
  C                 Em
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                F
 nanging kenyataane..
          G
 seperene ra tentu..

  C                 Em
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                F
 nanging kenyataane..
               G               C
 tresnomu mung nggawe ancure atiku..

  C                 Em
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                F
 nanging kenyataane..
          G
 seperene ra tentu..

  C                 Em
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                F
 nanging kenyataane..
               G               C
 tresnomu mung nggawe ancure atiku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Am D G..
        Am D G..

  G                    Bm
soko jogjo tumeko banyuwangi..
 C                 D
amergo ngeboti pujaan hati..
    G                          Bm
nganti sekel lecet kemproh ing sandangan..
  C                     D
semua demi kamu yang ku sayang..

        Em
ra nyongko..
             C
kowe gampang mbagi ing tresno..
Em                     D
welase murni tego mbok tancepi eri..

Reff :
  G                 Bm
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                C
 nanging kenyataane..
          D
 seperene ra tentu..

  G                 Bm
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                C
 nanging kenyataane..
               D               G
 tresnomu mung nggawe ancure atiku..

Musik : G Bm C D
        G Bm C D..G..

  G                    Bm
soko jogjo tumeko banyuwangi..
 C                 D
amergo ngeboti pujaan hati..
    G                          Bm
nganti sekel lecet kemproh ing sandangan..
  C                     D
semua demi kamu yang ku sayang..

        Em
ra nyongko..
             C
kowe gampang mbagi ing tresno..
Em                     D
welase murni tego mbok tancepi eri..

Reff :
  G                 Bm
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                C
 nanging kenyataane..
          D
 seperene ra tentu..

  G                 Bm
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                C
 nanging kenyataane..
               D               G
 tresnomu mung nggawe ancure atiku..

  G                 Bm
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                C
 nanging kenyataane..
          D
 seperene ra tentu..

  G                 Bm
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                C
 nanging kenyataane..
               D               G
 tresnomu mung nggawe ancure atiku..
Facebook
Twitter

Chord Esa Risty - ASU (Aku Selalu Untukmu)


Lihat semua :
  • Chord Esa Risty
  •